Şoferul maşinii care s-a răsturnat în localitatea Iecea Mică din judeţul Timiş şi care transporta 12 migranţi, dintre care doi au decedat şi alţi zece au fost răniţi, s-a predat la Poliţie în noaptea de miercuri spre joi.

Accident in TimisFoto: ISU Timis

Acesta este şi el rănit, iar pe numele său a fost deschis dosar penal, transmite News.ro.

”În urma verificărilor efectuate, a fost identificat conducătorul autoturismului implicat în accidentul soldat cu decesul a 2 persoane şi rănirea a altor 10, ulterior acesta prezentându-se la sediul Secţiei 2 Poliţie Urbană Timişoara. Cercetările sunt efectuate sub coordonarea proprie a procurorului din cadrul Parchetului de le lângă Tribunalul Timiş”, transmite IPJ Timiş.

Bărbatul este un tânăr de 22 de ani, din judeţul Neamţ, care miercuri a fost în Serbia pentru a negocia transferul migranţilor pe care i-a preluat, după ce au pătruns ilegal în România.

Acesta este acum cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, trafic de migranţi şi trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Miercuri seară, poliția a instalat filtre, Poliţia de Frontieră a adus camere cu termoviziune, iar un elicopter a survolat zona pentru găsirea şoferului care conducea autovehicului implicat în accidentul soldat cu doi migranți morți și zee răniți.