​Ediția 4 a competiției Future Makers oferă premii în valoare de 20.000 euro, incubare, mentorat internațional și conectare cu fonduri de investiții pentru 50 de echipe de tineri între 18 și 30 de ani din 11 țări central și est-europene (Bulgaria, Croația, Cehia, Grecia, Ungaria, Moldova, România, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ucraina). Te poți înscrie în competiție până pe 23 iunie 2021.

Obține finanțare pentru ideea ta plus acces la mentori internaționaliFoto: Future Makers

Beneficiază de mentorat din partea unor experți și antreprenori din 15 de țări

Participă la peste 30 de ore de ateliere antreprenoriale, de tehnologie și foresight, cu acces la experți în industrie, în cadrul platformei globale de educație și networking geneSIS. La finalul competiției unele din echipele Future Makers vor putea susține pitch-uri în fața unor fonduri de investiții și membership în comunitatea internațională Future Space.

Premii în valoare de 20.000 de euro

De asemenea, cele 50 de echipe participante vor avea ocazia să își prezinte ideile în fața juriului Future Makers în 18 noiembrie pentru premii de 20.000 de euro, în cadrul Future Summit, eveniment internațional dedicat trendurilor de viitor ce va avea loc în perioada 15-21 noiembrie. Înscrierile se fac până în 23 iunie aici.

“Future Makers a pornit acum 4 ani de la nevoia de a aduce în România conversația globală despre a patra revoluție industrială şi schimbările generate de aceasta. Credem că tinerii sunt în poziția de a fi parte a viitorului ca antreprenori. Am susținut alături de partenerii noștri cu know-how, acces la rețele globale și peste 75.000 de euro idei la început de drum și din 2021 trecem la nivelul următor alături de 50 de start-ups din 11 țări din Europa Centrală și de Est”, Ciprian Stănescu, Președinte Social Innovation Solutions.

Ciprian Stănescu

Printre mentorii și antreprenorii români implicați în Future Makers se numără Bogdan Micu (Alpin Holding), Sergiu Neguț (FintechOS), Andreea Porojan (Raiffeisen Bank), Alina Burlacu (Romanian Business Leaders), Cristian Dascălu (Techcelerator), Raluca Negulescu-Balaci (UiPath Foundation), Iulian Cîrciumaru (V7 Capital) sau Matei Dumitrescu (Roca X).

Ideile câștigătoare din ediția anterioară

Printre câștigătorii Future Makers din anii trecuți se numără Polymore (algoritm AI de selecție a deșeurilor plastice), ACT (set de tacâmuri flexibile pentru persoane cu artrită), ART Link (soluție de realitiatea augumentată pentru artiști), Aventurile Tzitzi-Poc (teatru și AR pentru copii), Synovius (protoze pentru recuperare medicală), CardioMedive (dispozitiv medical ce analizează parametrii vitali esențiali), EcoTree (platformă de waste management), I’m Fine (aplicație de conectare a pacienților cu psihoterapeuți) sau Veltra (biciclete din bambus).

Cum te poți înscrie

Intră pe www.futuremakers.ro la secțiunea COMPETITION și dă click pe APPLY HERE. Completează formularul de înscriere și fii parte din comunitatea antreprenorilor viitorului.

Future Makers este organizat de Social Innovation Solutions și co-organizat de Global Shapers Bucharest Hub cu sprijinul Raiffeisen Bank și Enel România, alături de fondurile de investiții Roca X, Smart Capital, Tilia Ventures sau V7 Capital, printre altele.