​Compania LINK group, din care fac parte BusinessAcademy și LINK Academy, ca o companiei responsabilă social, și anul acesta a decis să ajute financiar persoanele cu dizabilități. Sprijinul va veni sub forma unei școlarizări gratuite pentru unele dintre cele mai căutate joburi din zilele noastre, și de candidați depinde dacă vor să dobândească cunoștințe și abilități din domeniul afacerilor moderne sau dacă doresc să intre în lumea experților IT.

Școlarizare gratuită pentru persoanele cu dizabilități la BusinessAcademy și LINK AcademyFoto: LINK Academy

Numărul total de burse internaționale prevăzut pentru acest concurs este de 20, din care șase vor fi împărțite în România și Moldova. Candidații care vor fi aleși, vor frecventa cursurile online, prin intermediul celei mai moderne platforme de învățare la distanță, respectiv platforma Distance Learning.

Toți cei care doresc să aplice pentru această formă de sprijin financiar ar trebui să trimită cererea și scrisoarea de motivație cel târziu până pe 31 octombrie, la următoarea adresă de e-mail: scholarship@link-group.eu. Procedura detaliată și regulile de înscriere le puteți vedea AICI.

Șanse egale pentru toți: Dobândiți cunoștințe care vă pot aduce imediat câștiguri

Datorită programului de sprijin financiar, toți cei interesați să-și îmbunătățească cunoștințele și abilitățile vor avea șansa ca la BusinessAcademy sau la LINK Academy să dobândească cunoștințe și abilități din marketing, management, programare, design web și print sau IT business. Vor învăța de la profesori cu experiență, care au în spate ani mulți de succes în domeniile de activitate. Vor avea și șansa de a obține certificate recunoscute pe plan internațional, care îi va separa de concurență.

Bursele companiei LINK group sunt disponibile tuturor persoanele cu dizabilități, indiferent de adresa de domiciliu, deoarece, datorită platformei online dezvoltate pentru învățare, câștigătorii burselor vor putea accesa online toate materialele necesare, atunci când le corespunde cel mai bine.

Înscrieți-vă până pe 31 octombrie și începeți școlarizarea pentru cele mai căutate joburi

Concursul pentru școlarizarea gratuită este deschis până la sfârșitul lunii octombrie, iar numele câștigătorilor vor fi anunțate cel târziu pe 5 noiembrie. Nu ratați ocazia și faceți un pas mare privind îmbunătățirea carierei voastre. Trebuie doar să vă înregistrați și să ne spuneți prin scrisoarea de motivație cum planificați să folosiți noile cunoștințe dobândite.