Senatorul USR Mihai Goțiu spune că ”marele intelectual PSD-ist” Șerban Nicolae s-a apucat să-l înjure din nou pentru a ascunde incompetența și impostura celor care au făcut praf educația din România.

Mihai GotiuFoto: Facebook

Șerban Nicolae l-a făcut ”parazit” pe senatorul USR în cadrul dezbaterilor din comisia senatorială care a adoptat un proiect de lege ce vizează introducerea de sancțiuni pentru cei care agresează profesorii. Comportamentul tipic al lui

Șerban Nicolae explică multe despre nivelul de educație din România, spune senatorul USR, adăugând că nu îl mai miră demult invectivele adresate de acesta.

”Șerban Nicolae și PARAZIȚII! De ce s-a apucat (iar) să mă înjure marele <> PSD-ist. Și cum explică asta rezultatele de la Testul PISA. În ziua în care au devenit publice rezultatele dezastruoase ale elevilor români la Testul PISA, un personaj precum Șerban Nicolae și-a trecut, astăzi, în ședința comună a Comisiilor Juridică și de Învățământ din Senat o lege privitoare la... educație”, a scris Mihai Goțiu, pe Facebook.

El mai precizează că ”argumentul suprem” al lui Șerban Nicolae pentru susținerea legii de transformare a școlilor și liceelor în ”spații concentraționare” a fost ”Fără paraziți în timpul intervențiilor”.

”Pentru Șerban Nicolae, de vină pentru ce se întâmplă în școlile din România sunt elevii și părinții lor și trebuie băgați la pușcărie dacă nu reușesc să probeze contrariul! Cu siguranță, astea sunt măsurile prin care sistemul educațional din România va ajunge să pregătească elevi care să înțeleagă ce citesc ori cum pot aplica în practică ce învăță la matematică ori la alte discipline școlare!”, a mai comentat Goțiu.

Senatorul mai spune că a trecut ceva vreme de când nu mai este deranjat de invectivele venite de la PSD. ”După ce am fost golan, apoi eco-terorist, apelativul ”parazit” din partea unuia ca Șerban Nicolae nu mai aduce nimic nou sub soare. E doar o variațiune pe aceeași temă, menită să ascundă incompetența și impostura celor care au făcut praf educația din țara asta”, a mai spus el.

Comisiile juridică și de învățământ ale Senatului au doptat, marți, propunerea legislativă a senatorului PSD Șerban Nicolae, ce prevede pedepse pentru agresarea personalului didactic. Totodată, în cadrul dezbaterilor, s-a stabilit un amendament ce prevede majorarea sancțiunilor cu o treime.

Senatorul PSD Şerban Nicolae a avut o nouă ieșire în stilul său, strigând la senatorii de la alte partide să nu-l mai întrerupă. ”Fără paraziți! DNA să vină să vă ia!”, a fost mesajul său pentru parlamentarii de la USR care au cerut ca acesta să fie pus la punct de președintele comisiei în care se discuta un proiect de lege prin care cadrele didactice urmau să primească statutul de autoritate publică.