Alexandru Cumpănașu, președinte al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României și unchi al Alexandrei, a declarat, după ce Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe fata de 15 ani, că va continua lupta pentru a îndepărta din sistem toți corupții și incompetenții.

Alexandru CumpanasuFoto: Facebook - Alexandru Cumpanasu

„Nu există confirmarea ADN, dar recunoașterea faptelor de acest nenorocit duce spre conturarea uciderii Alexandrei. Va fi o luptă pe care o voi duce singur sau cu oricine pentru a târâi pe jos toți șefii de inspectorate, toți procurorii, judecătorii, STS, de a investiga în fiecare județ câți nemernici mai sunt, de a reforma sistemul. Bănuiam că s-a întâmplat acest lucru și nu mă mulțumește că a recunoscut crimele și va fi pedepsit”, a declarat Alexandru Cumpănașu, pentru Mediafax.

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, și-a recunoscut în urmă cu puțin timp ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului.

"Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreține relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie", a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, pentru Mediafax.