Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, spune că primele rezultate ale probelor ADN confirmă faptul că fata de 15 ani a fost în mașina lui Gheorghe Dincă. Acesta a declarat că este vorba de fire de păr și de scotch- ul cu care i-a fost lipită gura, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Alexandru Cumpănașu a declarat că s-au găsit probe ADN care corespund cu cele ale Alexandrei în mașina lui Gheorghe Dincă, fiind vorba de fire de păr și scociul care i-ar fi fost lipit fetei pe gură.

„Sunt foarte trist și supărat și voi lupta cu toată hidra asta nenorocită. S-au găsit probe de ADN care corespund Alexandrei în mașina acestui nenorocit, fire de păr și scociul cu care i-a fost lipită gura. Probleme ADN cu privire la oase sau la ceea ce s-a întâmplat în casa aceea nu știu când vor veni. Probabil diseară, nu știu, așa am înțeles eu, nu cred că durează șapte zile. Faptul că a fost în mașina acestui monstru și probele confirmă asta, e un lucru pe care pe mine mă doare foarte mult. Fire de păr și scotch-ul pus pe gură (s-au găsit – n.r.). S-ar putea în acel scoci să fie și ADN-ul ei și al lui”, a spus Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, la Antena 3.