Cinci mașini au fost implicate într-un accident rutier în cartierul Drumul Taberei din Capitală, un șofer beat fugind de la locul faptei. Bărbatul a fost însă prins la scurt timp de polițiști și încătușat.

PolitiaFoto: Politia Romana

Reprezentanții Brigăzii Rutiere au anunțat că sâmbătă seară, în jurul orei 23.30, în Drumul Taberei, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme în mișcare și două staționate. O persoană a fost rănită ușor în urma accidentului.

După tamponare, unul dintre șoferi a fugit de la locul accidentului. "Autoturismul a fost dat în atenție și în numai câteva minute a fost observat la intersecția str. Boteni-Romancierilor de către agenți de poliție din cadrul Poliției Capitalei. Conducătorul auto a coborât din autoturism și a fugit înspre str. Romancierilor, însă a fost prins și încătușat. A fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.70mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost transportat la INML în vederea recoltării de probe biologice", arată Brigada Rutieră, potrivit Mediafax.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală, conducere sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea poliției.