Un profesor de matematică de 72 de ani, din Popești Leordeni, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost acuzat că a agresat sexual o elevă de 14 ani cu care făcea meditații. Din primele cercetări reiese că pensionarul ar fi agresat mai multe tinere.

HotNews.roFoto: Hotnews

Reprezentanţii Poliţiei Ilfov au anunţat, vineri, că s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal pe 7 mai sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, potrivit Mediafax.

Poliţiştii au reţinut pe o perioadă de 24 de ore un bărbat din Popeşti Leordeni, în vârstă de 72 de ani, acesta fiind acuzat că la orele de meditaţii de matematică pe care le oferea, ar fi agresat sexual, pe 5 mai, o minoră de 14 ani, din aceeaşi localitate.

Din primele cercetări, reiese că profesorul de matematică ar mai fi agresat şi alte trei tinere, majore.

Poliţiştii ilfoveni au făcut pe 9 mai o percheziţie la domiciliul bărbatului, de unde au ridicat un laptop şi mai multe telefoane mobile.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală. La ora transmiterii ştirii, bărbatul este prezentat magistraţilor Judecătoriei Cornetu, cu propunere de arestare preventivă.