Guvernul a aprobat legea care îi va permite lui Dragnea să controleze realizarea strategiei "România 2040", obligatorie pentru toate viitoarele guverne

de Claudia Pirvoiu     HotNews.ro
Joi, 10 mai 2018, 17:23 Actualitate | Esenţial


Liviu Dragnea
Foto: Agerpres
Guvernul a adoptat, joi, proiectul de lege privind Strategia de Dezvoltare a României până în anul 2040. Strategia va fi realizată de o comisie condusă de preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi va deveni obligatorie pentru toate guvernele ce vor urma. Liberalii au criticat dur proiectul, spunând că trădează un mod de gândire bolnav, infestat de nostalgiile comuniste ale unor oameni care n-au reuşit nici până acum să asimileze în mod real valorile democraţiei.

Practic, cetăţenii nu vor mai avea niciun cuvânt de spus, în alegeri, în privinţa direcţiei pe care o urmează România, întrucât tot ceea ce va stabili "Comitetul lui Dragnea" devine obligatoriu pentru orice guvernare va veni ulterior", mai avertizează PNL.

Actul normativ prevede înființarea Comisiei "România 2040", organism consultativ, fără personalitate juridică, cu scopul pregătirii proiectului de strategie. Comisia "România 2040" va fi condusă de președintele Camerei Deputaților, iar coordonarea metodologică şi științifică a activității Comisiei "România 2040", precum și a întregului proces de elaborare a strategiei, vor fi realizate de Consiliul de Programare Economică şi Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză.

Potrivit Guvernului, comisia "România 2040" va fi alcătuită din reprezentanți ai Guvernului României, ai Președinției României, ai partidelor parlamentare, reprezentanți ai  comisiilor de specialitate din Senat şi Camera Deputaților, reprezentanți ai Academiei Române, ai Consiliului de Programare Economică şi ai Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză. De asemenea, în componența Comisiei vor fi incluse și personalități ale științei, din mediul academic şi universitar, desemnate de conducerea Comisiei "România 2040", la propunerea Consiliului de Programare Economică.

Comisia îşi va desfășura activitatea în perioada 1 iunie 2018 -1 iunie 2019, atât în cadrul unor reuniuni lunare în plen, cât şi în mod curent, prin realizare de lucrări de fundamentare şi sinteză.

Actul normativ prevede, pentru asigurarea consensului naţional şi a validării direcțiilor de dezvoltare, organizarea, de către Comisie, de dezbateri publice, sub forma unor forumuri naţionale, cu participare deschisă, în care se vor prezenta rezultatele de etapă.

De asemenea, Comisia "România 2040" va urma să prezinte informări periodice, la cererea conducerii, cu privire la activitatea sa, atât Guvernului cât şi Parlamentului.

Strategia "România 2040" se va fundamenta pe baza prognozelor macroeconomice şi a scenariilor de dezvoltare alternative realizate de Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză şi avizate de Consiliul de Programare Economică.

Elaborarea strategiei de dezvoltare se va realiza prin fundamentarea a trei scenarii: optimist, moderat şi pesimist, diferențiate în raport cu premisele, obiectivele şi liniile directoare stabilite de Comisia "România 2040".

Strategia se va corela cu Planul naţional de adoptare a monedei euro, precum şi cu strategiile sectoriale aprobate de către Guvern.

La finalul activității Comisiei "România 2040" vor rezulta următoarele documente:

 • Declarația politică de asumare a Strategiei naţionale pe termen lung "România 2040";
 • Strategia naţională pe termen lung "România 2040";
 • Prognozele şi scenariile de dezvoltare, precum şi detalierea acestora sub forma unui raport de fundamentare;
 • Propuneri de actualizare a strategiilor sectoriale şi principalelor politici publice necesare pentru implementarea Strategiei "România 2040".
În funcție de schimbările din contextul internaţional şi de evoluțiile economico-sociale interne, Strategia "România 2040" se va actualiza la un interval de 3 ani, de către Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză şi va fi prezentată Guvernului şi Parlamentului, după avizarea de către Consiliul de Programare Economică.

Parlamentul, prin comisiile de specialitate, va asigura monitorizarea continuă a implementării Strategiei "România 2040".

La elaborarea proiectului legii bugetului de stat, se vor lua în considerare cu  prioritate prevederile Strategiei "România 2040". Totodată, pentru eficientizarea cheltuielilor, guvernele investite potrivit prevederilor art. 103 din Constituția României republicată vor continua programele şi proiectele de dezvoltare ce decurg din Strategia "România 2040".

Cheltuielile legate de organizarea, funcționarea și activitatea specifică a Comisiei "România 2040" se vor asigura de la bugetul de stat, prin bugetul Camerei Deputaților, iar Parlamentul va asigura spațiile necesare desfășurării activității Comisiei "România 2040, precum și birotica necesară.

Proiectul de lege urmează a fi trimis Parlamentului spre dezbatere şi adoptare.


Citeste mai multe despre   

Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

7982 vizualizari

 • +20 (20 voturi)    
  e mare (Joi, 10 mai 2018, 17:36)

  zigot [utilizator]

  domnule!
  crede el!
  • +8 (8 voturi)    
   e un sprijin pentru unirea opozitiei (Vineri, 11 mai 2018, 8:08)

   rov [utilizator] i-a raspuns lui zigot

   in scopul obtinerii unei majoritati absolute in parlament.
   Apoi trebuie facuta curatenie generala in legi, iar penalii dusi la casa lor!!!
   • +4 (4 voturi)    
    Opozitia trebuie sa-i scoata la vot (Vineri, 11 mai 2018, 8:22)

    icsulescu99 [utilizator] i-a raspuns lui rov

    pe cei 70% dintre votantii care nu au incredere in nici un partid, doar nu crezi ca o sa ia din electroratul PSD.
  • 0 (0 voturi)    
   ce-ce-i mic si ce-i mare in lumea trecatoare... (Duminică, 13 mai 2018, 0:10)

   Iaca [utilizator] i-a raspuns lui zigot

   E mare ?
   sigur este ca-i "om de bine "-a priori...
   Cum o sa fie (daca o sa mai fie ) a posteriori ...?
 • -26 (30 voturi)    
  Prima masura de impact (Joi, 10 mai 2018, 17:41)

  Incomod3 [utilizator]

  in ultimii 30 de ani... daca vrei sa ajungi undeva, trebuie sa stabilesti unde vrei sa ajungi, si cum vrei sa o faci... si bineinteles sa te tii de hotararea luata, nu sa o iei hais sau cea in functie de fanteziile bolnave ale glumetilor care se schimba din 4 in 4 ani...asta face diferenta dintre un politicia si un polifrician... ( e o litera gresita in ultimul cuvant, scuze ) :)
  • +16 (18 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Joi, 10 mai 2018, 21:30)

   [anonim] i-a raspuns lui Incomod3

   • -3 (3 voturi)    
    Eu stiu (Vineri, 11 mai 2018, 8:29)

    Incomod3 [utilizator] i-a raspuns lui

    unde o sa fiu si ce o sa fac, pentru ca depinde numai de mine... dar da, e mai simplu sa dai vina pe dragnea si pe psd pentru propria incompetenta si delasare... :)
    • +2 (2 voturi)    
     Evident !!! (Vineri, 11 mai 2018, 10:39)

     13adi [utilizator] i-a raspuns lui Incomod3

     Dragnea este un "ingeras" si ne vrea binele tuturor in urmatorii 30 de ani.
     Dragnea si gasca lui de penali au mandate doar de 4 ani nu sunt alesi pe viata si nici sa stabileasca viitorul tari.
  • +15 (15 voturi)    
   Iti dau dreptate. (Joi, 10 mai 2018, 23:46)

   Alius [utilizator] i-a raspuns lui Incomod3

   Asa este, asa trebuie facut si da, asta e diferenta dintre un politician si un polifrici. Dar uite ca tocmai polifricii, hotii, analfabetii si toate mediocritatile au ajuns sa faca ceasta "masura de impact".

   Pai nene, iti dai seama ce impact o sa aiba programele pe 30 de ani facute de idiotii tai.
  • +11 (11 voturi)    
   Dragnea, primul vizionar al tarii (Vineri, 11 mai 2018, 0:46)

   V. Istina [utilizator] i-a raspuns lui Incomod3

   Mda, nu i-a trecut nimanui prin minte sa faca un plan care sa corespunda unei viziuni coerente asupra viitorului tarii! Genial!

   Avem neaparata nevoie de un mafiot teleormanean, politehnist repetent care sa prezideze o comisie speciala. Asa bugetele astronomice vor fi impartite de gasca tovarasului sus mentionat intru binele prietenilor sai, mandri geopoliticieni si producatori de porcine. Acum putem sa explicam copiilor nostri de ce vor fi saraci si umiliti de statul mafiot si de ce majoritatea rudelor sunt emigrate.
   • -8 (10 voturi)    
    Mda (Vineri, 11 mai 2018, 7:41)

    Incomod3 [utilizator] i-a raspuns lui V. Istina

    "nu i-a trecut nimanui prin minte sa faca un plan care sa corespunda unei viziuni coerente asupra viitorului tarii! Genial!"
    pai... se pare ca nu i-a trecut nimanui prin minte pana acum... si dragnea fiind asa pacatos cum zici ca e... asta nu-ti zice nimic despre ceilalti ? :)
    bai frate, sunteti ca o turma de oi, suna unu' talanga pe fakebuci si va duceti glont, nu mai conteaza nimic in jur... aveti o poezie pe care o recitati la orice ocazie... nu porneste masina - Dragnea e penal, PSD e de porc, prinzi semaforul pe rosu - Dragnea e penal, PSD e de porc, te amendeaza politaiu'- Dragnea e penal, PSD e de porc... Voi realizati macar cat de penibili sunteti ? Toata opozitia n-are alt text decat Dragnea e penal, PSD e de porc Nu au un plan, o viziune, nimic, zero barat. Ii intrebi ce vor sa faca, cum vad viitorul tarii - Dragnea e penal, PSD e de porc.... si vor sa fie votati... Sunteti total desprinsi de realitate, traiti intr-o lume a voastra care n-are nici o legatura cu viata reala... jalnic
    • +4 (4 voturi)    
     dar Dragnea ESTE penal (Vineri, 11 mai 2018, 8:42)

     t_beriu [utilizator] i-a raspuns lui Incomod3

     Asta nu o poate contesta nimeni, iti pot cita sentinta definitiva.
     Mai nene, in ORICE tara civilizata (statul la care aspiram si noi), un infractor dovedit ar fi facut pasul inapoi si ar fi disparut din viata politica.
     La noi nu, la noi se umbla la legile justitiei, ca orice condamnare sa fie aproape imposibila.
     Apoi vin cu gogorite din astea gen strategia nustiucare, ca sa acopere mediatic apropierea sentintelor in urmatoarele dosare, ca prima condamnare nu a fost o situatie exceptionala, dimpotriva.
     Cand domnul cu strategia de mai sus a fost atata timp stapan pe Teleorman, ramas unul din cele mai primitive judete din tara, ce te poti astepta sa iasa dintr-o strategie gandita de el?
    • +3 (3 voturi)    
     da (Vineri, 11 mai 2018, 8:55)

     csan [utilizator] i-a raspuns lui Incomod3

     au invatat toti de la falitii tai. Nici acum nu s-a videcat turma psd-ista de " Basescu". cretinii si acum ne intoxica cu sloganurile lor comuniste. Acum au mai gasi altele de genul : nu ne lasa UE, ne saboteaza Soros sau Iohanis ne vinde. Asa ca, da " dragnea e penal, PSD e de porc". Din tot cea ce face psd-ul stim ce o sa insemne "planul" pe nu stiu cati ani: inrobirea si indobitocirea populatiei si asigurarea urmasilor, urmasilor hotilor si criminalilor de astazi, o viata linistita , fara griji. Numai ca si Ceausescu a credea in planuri fanteziste si a sfarsit asa cum a sfarsit. Si nu uitati au trecur 30 de ani de atunci. Mizeria comunista va face explozie din nou. Si va fi mult mai grav.
    • +3 (3 voturi)    
     realitatea (Vineri, 11 mai 2018, 8:58)

     cladob [utilizator] i-a raspuns lui Incomod3

     e ca PSD putea sa faca asta de mult. Acum dupa aproape 30 de ani de la revolutie nu au miscat nimic in directia asta..
     Concluzia e ca nu sunt de crezut tinant cont situatia tarii. Mint de ingheta apele.
    • +6 (6 voturi)    
     Viata reala: dragnea infractor (Vineri, 11 mai 2018, 9:26)

     Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui Incomod3

     condamnat definitiv si irevocabil, valcov inculpat surprins flagrant luare de mita, tariceanu inculpat marturie minciunoasa... Foarte competenti in a stabili viitorul tarii. Problema e ca noi nu dorim ca infractorii sa stabileasca acest drum.
    • +2 (2 voturi)    
     Realitatea vs Dragnea (Vineri, 11 mai 2018, 9:43)

     V. Istina [utilizator] i-a raspuns lui Incomod3

     Dragnea e cel desprins de realitate, confundand-o cu cinismul, minciuna, hotia, mistocaria...
     Iar dupa “penal” nu mai este loc de discutie, pur si simplu asa este firesc. Altminteri facem borfasii frecventabili si scuzabili, si viitorul copiilor nostri il aruncam in mocirla caldura a complezentei cu proprii calai.
   • +3 (3 voturi)    
    primul penal , da este (Vineri, 11 mai 2018, 9:22)

    linarel [utilizator] i-a raspuns lui V. Istina

    daca-si inchipuie ca poate impune ceva se inseala ...........mi se falfaie mie de impunerile lui
  • +3 (3 voturi)    
   A mai facut Dragnea in Teleorman (Vineri, 11 mai 2018, 8:24)

   icsulescu99 [utilizator] i-a raspuns lui Incomod3

   un program asemanator, nu zicea pe cati ani era dar cred ca in jur de 100 ca pana acum nu s-a realizat nimic din el.
  • +5 (5 voturi)    
   Si de ce sa stabileasca un infractor (Vineri, 11 mai 2018, 9:23)

   Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui Incomod3

   unde sa mearga tara? Dar fiind o lege va fi anulata ca mai toate aberatiile legale introduse de gasca infractionala din teleorman.
 • +19 (21 voturi)    
  Obligatorie pe dracu ! (Joi, 10 mai 2018, 17:55)

  NicolaeA [utilizator]

  O sa o trimita la aprobare la Dumnezeu ?
  • +4 (4 voturi)    
   "Am castigat alegerile" (Vineri, 11 mai 2018, 9:14)

   Inapasevedeinvers [utilizator] i-a raspuns lui NicolaeA

   O data pentru totdeauna.
   Deci de acum incolo toate guvernele, indiferent daca psd pierde urmatoarele alegeri, vor urma programul din scoarta-n-scoarta al genialului strateg din TR.
   Bravos natiune! Halal s-ati fie!
   Poae nici nu mai e cazul sa se tina alegeri de acum pana-n 2040. Dupa aia nu mai conteaza.
 • +33 (35 voturi)    
  well (Joi, 10 mai 2018, 18:01)

  nash pandelica [utilizator]

  pai e o lege care poate fi modificata, sau chiar abrogata de o alta alcatuire, majoritate, palavramentara, viitoare.
  mare viktorie !
  oricum, n'apuca nicu nici macar s'o inceapa.
  e bolnav, e megaloman si psihopat.
  • +2 (2 voturi)    
   Dar suna bine, nu-i asa? (Vineri, 11 mai 2018, 9:15)

   Inapasevedeinvers [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

   S-a mai ocupat acelasi sef si de descentralizarea administrativa, parca.
 • +22 (24 voturi)    
  Bai PENALULE (Joi, 10 mai 2018, 18:03)

  13adi [utilizator]

  Cu mustata , NU O SA CONTROLEZI VIITORUL COPIILOR MEI !!!!
 • +21 (23 voturi)    
  nu inteleg (Joi, 10 mai 2018, 18:04)

  CRMS [utilizator]

  Legea asta nu va putea fi abrogata de viitorul Parlament ?
  • +8 (10 voturi)    
   Nu, ca Dragnea se crede Moise... (Joi, 10 mai 2018, 21:47)

   Ritzi Pitzi [utilizator] i-a raspuns lui CRMS

   ...iar legile LUI nu pot fi eliminate/modificate/abrogate/uitate...
 • +18 (20 voturi)    
  cata (Joi, 10 mai 2018, 18:13)

  nahir [utilizator]

  vreme se joaca in troaca lor, n-au decat sa-si faca strategii si planuri peste planuri.
  Nimic insa nu le garanteaza existenta incepand de acum in colo al celui de-al treilea Reich pesedist, in frunte cu furerul dragnea, pentru urmatoarea mie de ani.
  Ar trebui internati de urgenta la Balaceanca.
 • +9 (11 voturi)    
  Bantustan pe fata (Joi, 10 mai 2018, 18:14)

  MoemBius [utilizator]

  Mi-ar fi rusine

  P$DRACI = COMUNISTI 10000000%
 • -22 (26 voturi)    
  Legea care ii va permite, (Joi, 10 mai 2018, 18:16)

  Romulanul [utilizator]

  lui Dragnea? HN, titlu mai tendentios nici ca ati fi putut sa scrieti.
  • +1 (1 vot)    
   ai cumva (Vineri, 11 mai 2018, 8:00)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui Romulanul

   informatii ca se pregateste vreo lovitura de palat in Kiseleff, urmare careia pablito va fi inlaturat de la putere?
 • +14 (16 voturi)    
  Ooo, the horror (Joi, 10 mai 2018, 18:21)

  Dalinar [utilizator]

  Un condamnat insarcinat cu viitorul. Really n while you can guyz!!!
 • +16 (18 voturi)    
  orice lege (Joi, 10 mai 2018, 18:28)

  torna_fratre [utilizator]

  se poate abroga.
  lasa-i sa piarda timpul cu strategia lui peste prajit.
  iar in campanie ar trebui intrebati cati km de autostrada au facut?
  cate spitale au construit?
  cate scoli au construit?
  cate locuri de munca au reusit ca capaciteze?
  cati asistati s-au angajat?
  cu cat a crescut natalitatea?
  cu cat a scazut emigratia?
  cate talente externe au reusit sa atraga?
  iar toate astea in comparatie cu ce au promis.SANGE va fi pe fetele lor.
  povesti cu bla,bla,bla la twenty-fourty,vorba zeroului de la guvern ,nu tin de foame,nu tin inflatia in loc,nu tin cursul euro-leu stabil.
  Opozitia in loc sa transmita mesaje dure gen ca vor abroga legea x,cand vor ajunge la guvernare,ca vor mari pedepsele faptelor de coruptie cu 200% etc sau sa faca o carte neagra a tuturor legilor care vor fi schimbate/abrogate pentru a intoarce toate netrebniciile votate zici ca sunt lesinati.Trebuie zgomot mediatic,scandal,lupta,actiune.Macar atrag atentia asupra lor fiind combativi.
  • +5 (5 voturi)    
   Exact. La intrunirea noului (Vineri, 11 mai 2018, 6:25)

   Rahan5 [utilizator] i-a raspuns lui torna_fratre

   Parlament in 2020 Comisia lui Dragnea va fi desfintata
   prin Lege. Se poate face si o Lege in care toate pedepsele cu suspendare de peste 1 an inchisoare sa se transforme in pedepse cu executare, ca sa intre si in puscarie infractorul asta, macar pentru 2 ani.
 • +13 (15 voturi)    
  Prostii (Joi, 10 mai 2018, 18:31)

  cetateanulmodern [utilizator]

  Vorbiti prostii.Orice lege poate fi modificata sau abrogata de alta lege.Daca vine alt guvern poate sa o abroge imediat.
 • +8 (10 voturi)    
  O anulam in 2020 (Joi, 10 mai 2018, 18:40)

  Frank777 [utilizator]

  Mesajul pentru PSDaldePCR este : Nu mai faceti...ca venim noi ...si .....nu o sa fie bine pentru voi....va spun ...nu mai faceti.
 • +10 (12 voturi)    
  Comment sters de user (Joi, 10 mai 2018, 18:42)

  Radu-Mihai [anonim]

 • +10 (12 voturi)    
  dictatura cui? (Joi, 10 mai 2018, 18:50)

  Coco Whistle [utilizator]

  repetentii si plagiatorii Romaniei decid ca poporul nu mai e suveran. la multi ani natiune!
 • +6 (8 voturi)    
  serios? (Joi, 10 mai 2018, 18:52)

  revo [utilizator]

  nu ma asteptam...
 • +15 (17 voturi)    
  De ce 2040? (Joi, 10 mai 2018, 18:53)

  aladdin [utilizator]

  De ce nu Romania 2100? Sau Romania 3000, sa avem strategie de dezvoltare pe un mileniu?
  Mai bine vedeti cum e cu Romania AZI, ca daca aplicati aceeasi strategie s-ar putea ca Romania sa nu mai apuce 2040.
 • +9 (11 voturi)    
  bre - Nu uita (Joi, 10 mai 2018, 18:54)

  ..13 [utilizator]

  un proiect de lege astazi este si maine nu mai este - asa am invata io de la inaintasii p$d-ului asa ca ...

  nici ca ma intereseaza ceva ce nu are cap dar poate are doar coada care i se vede doar pe ici pe colo prin partile esentiale
 • +11 (13 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Joi, 10 mai 2018, 18:55)

  [anonim]

 • +10 (12 voturi)    
  Paguba n ciuperci! (Joi, 10 mai 2018, 19:00)

  Landser [utilizator]

  Asa cum a fost data tot asa se poate abroga dupa ce pleaca leprele astea!
  Dealtfel toate legile date de astia ar trebui abrogate in prima zi de lucru a unui viitor guvern!
 • +10 (12 voturi)    
  Faliment fericit?! (Joi, 10 mai 2018, 19:20)

  imi_pasa_de_romania [utilizator]

  Si gata, ne oprim aici? Sper ca nu ... altfel se duce de rapa tot. Si problema nici macar nu este la noi. Cati mni mai avem de munca? 15? 20? 25? Noi suntem oricum de sacrificiu. Problema este ca vor suferi copiii nostri...
 • +9 (11 voturi)    
  Strategia Dragnea: “firme de porci 2040” (Joi, 10 mai 2018, 19:24)

  V. Istina [utilizator]

  Pentru o tara iesita din ue, noua membra a prosperei uniuni euroasiatice, cu jumatate de locuitori emigrati si o populatie de pensionari care traieste din ce le trimit copiii din ue si voteaza psd de frica.
 • +11 (13 voturi)    
  Opera lui Valcov. Neconstitutional (Joi, 10 mai 2018, 19:33)

  IoEnigma [utilizator]

  asa ceva e in afara constitutiei. imposibil de acceptat si tolerat.
 • +6 (10 voturi)    
  ... parca azi 10 mai.. (Joi, 10 mai 2018, 19:41)

  Observatore [utilizator]

  ... era ziua Regelui
 • +8 (10 voturi)    
  REALLY? OBLIGATORIE? (Joi, 10 mai 2018, 19:43)

  schroedinger [utilizator]

  Cine plm se crede asta?!
 • +7 (9 voturi)    
  Dracnea si Haita A3 (Joi, 10 mai 2018, 19:52)

  Ciobanul Bucur [utilizator]

  Avand sprijinul mediatic puternic al Haitei de manipulatori mercenari de la A3, care continua sa indobitoceasca poporul cu fiecare seara, Dracnea se poate considera liderul tarii pentru multi ani de zile.
  Din pacate, nu exista niciun lider de opinie atat de curajos incat sa se ia la tranta cu Haita A3, de teama hardaielor cu excremente pe care Haita e in masura sa le toarne in capul oricui ar ataca-o. Singurul care avusese cateva incercari timide de a raspunde atacurilor Haitei, adica Maestrul IC, a fost imediat readus la ascultare si obligat sa revina alaturi de Haita.
 • +8 (10 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Joi, 10 mai 2018, 19:56)

  [anonim]

 • +2 (4 voturi)    
  proiect de lege 2040 (Joi, 10 mai 2018, 20:38)

  Dizidentul [utilizator]

  aprobat de guvern al domnului Dragnea dar in acelasi timp nu da un termen pentru aderarea la zona euro, ce se poate intelege din astfel de hotariri?
 • +3 (5 voturi)    
  tara nu e a voastra, nici a copiilor vostri, nici (Joi, 10 mai 2018, 22:27)

  yellowdog [utilizator]

  a copiilor copiilor vostri,
  ci a nostra, a grupului infractional organizat psd/alde pe care cu mandrie il conduc, sa intelegeti pt totdeauna oilor...

  cam asta e mesajul acestor tradatori si jefuitori de neam.

  Pentru ce sa mai cresti copii in tara asta, sa devina sclavii lui dragnea?
 • +3 (3 voturi)    
  iesiti din cocina (Vineri, 11 mai 2018, 2:24)

  Coco Whistle [utilizator]

  demisia imediata din parlament, iesiti in strada ca in Armenia. Ati vazut fetele armenilor? e timpul sa o punem de un nou inceput, ACUM!
 • +2 (2 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Vineri, 11 mai 2018, 6:17)

  [anonim]

 • +1 (1 vot)    
  ...absență... (Vineri, 11 mai 2018, 7:25)

  baligosul [utilizator]

  Pentru Dragnea s-a inventat o comisie, România 2040, dar pentru Tăriceanu ce comisie se va inventa?
  Dragnea e la a X-a amantă, Tăriceanu la Y-a nevastă.
  Amîndoi au avut cîte 1 an de repetenție...
 • +1 (1 vot)    
  Legea (Vineri, 11 mai 2018, 7:27)

  Lake123 [utilizator]

  Poate pentru toate guvernele PSD, vrea să zică. Mai bine afară cu ei.
 • +2 (2 voturi)    
  strategia pe 40 de ani ???!!! (Vineri, 11 mai 2018, 8:14)

  viziru [utilizator]

  strategia pe 40 de ani ???!!! asa stie mai bine sa-si programeze furaciunile dracnea si ai lui ......trebuie autostrazi ... punct ..... plus aeroporturi ..... punct ..... plus cale ferata modernizata .... va trebuie lege pentru asta idiotilor ?????
 • +1 (1 vot)    
  si electoratul ? (Vineri, 11 mai 2018, 8:40)

  cladob [utilizator]

  a aprobat ca in cazul legilor Justitiei.
 • +2 (2 voturi)    
  Nu le-a ajuns cât au furat (Vineri, 11 mai 2018, 9:11)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  Acum vor să fure până în 2040 :) Haita hotilor psd+alde+udmr pare ca nu s-a imbuibat indeajuns.
 • +1 (3 voturi)    
  s nu se imbete cu apa rece, (Vineri, 11 mai 2018, 9:33)

  iodixit [utilizator]

  ca nu-i kim-ir-sen sa domneasca pina la moarte. asta doar daca nu traieste prea mult! :-))
 • +2 (2 voturi)    
  Si uite asa ..... (Vineri, 11 mai 2018, 9:54)

  astronaut [utilizator]

  vanzand HIMERE , ne tine ocupati , deturneaza idea combaterii CORUPTIEI , CRIMINALITATII DE TOATE FELURILE , iar EI , merg mai departe fara nici o jena si SUBJUGA JUSTITIA , cand vor ajunge la un anumit moment , ne vom trezii ca LEGEA E PENTRU PROSTI , iar societatea se va alege cu o noua clasa DEASUPRA EI ? !
 • +1 (1 vot)    
  Titlul articolului (Vineri, 11 mai 2018, 10:26)

  A310 [utilizator]

  este o facatura , guvernul nu adopta legi .
 • +2 (2 voturi)    
  asta si pestisorul de aur (Vineri, 11 mai 2018, 11:18)

  lp [utilizator]

  Pestisorul iti indeplineste o dorinta, iar musiu dragnea ii cere sa-i indeplineasca toate dorintele de acum incolo. Nici chiar in basme nu se intampla asa
 • 0 (0 voturi)    
  ?? (Sâmbătă, 12 mai 2018, 23:54)

  Iaca [utilizator]

  2040 va exista !
  O sa fie anul invierii mortilor care au sub crucea cea de piatra un ORBETE-catelul pamantului ..
  Taceti,in numele Sfantului...!


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by