Un autocar cu 70 muncitori, angajati la o societate din municipiul Braila, a fost blocat timp de doua ore pe timpul noptii intre localitatile Tufesti si Gropeni din cauza sulurilor de zapada formate pe carosabil, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Braila, Stefan Stoian, citat de Agerpres.

"Autocarul a fost deblocat cu ajutorul utilajelor si insotit pana la destinatie. Interventia a durat aproximativ doua ore", a declarat Stefan Stoian.

In judetul Braila este inchis DJ 211B Baraganu-Victoria si sunt blocate sase tronsoane de drumuri judetene: DJ 203R Ciresu-Ionesti, DJ 211 Tataru-Rosiori-Bordei Verde-Ianca , DJ 211 A Bordei Verde-Cuza Voda, DJ 212 Cuza Voda limita jud IL, DJ 211 D Rosiori Coltea si DJ 203 Insuratei Zavoaia, iar pe DN 21A Baraganu limita cu judetul Ialomita exista restrictie de tonaj pana la 7,5 t.

Nu sunt localitati fara curent, pe drumurile judetene se actioneaza cu 26 de utilaje, iar pe cele nationale cu 29 de utilaje, in teren aflandu-se 140 de lucratori de la comandamentele locale pentru situatii de urgenta.