Valorile termice vor fi apropiate, joi, de cele climatologic specifice acestei perioade, iar cerul va fi variabil, cu innorari temporare indeosebi in regiunile nordice, estice si la munte, informeaza meteorologii.

  • Joi

Temporar va ninge slab, local in zona montana si in Moldova si pe arii mai restranse in Muntenia si Dobrogea, unde trecator vor fi posibile precipitatii mixte, favorizand producerea de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, iar in a doua parte a intervalului, la cote mai reduse, in estul si sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 grade in estul Transilvaniei si 7 grade in Oltenia, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -10 si -2 grade.

  • La Bucuresti

Valorile termice vor fi apropiate de cele climatologic specifice acestei perioade. Cerul va fi variabil, cu innorari in a doua parte a intervalului, cand vor fi conditii ca trecator sa fulguiasca. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 5 grade, iar cea minima va fi de -4...-2 grade.

  • Vineri

Valorile termice vor marca o scadere in cea mai mare parte a tarii, iar in cursul noptii vremea va deveni geroasa in nord si centru si local in rest. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari in zona de munte si in regiunile sudice, unde cu totul izolat va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare pe creste, iar ziua si in sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -7 grade in depresiuni si 5 grade in sudul Banatului, iar cele minime se vor incadra intre -22 de grade in estul Transilvaniei si -4 grade in Dealurile de Vest. Izolat, dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata si chiciura.