Guvernul va discuta, in sedinta de joi, un proiect de OUG pentru reglementarea unor masuri de simplificare a acordarii unor beneficii de asistenta sociala, precum si in domeniul adoptiilor, dar si un proiect de hotarare privind infiintarea Comitetului interministerial pentru trecerea la moneda euro, potrivit Mediafax.

Potrivit agendei anuntata de Executiv pentru sedinta de joi, pe ordinea zi se afla un proiect de OUG pentru reglementarea unor masuri de simplificare a acordarii unor beneficii de asistenta sociala, precum si in domeniul adoptiilor. De asemenea, Executivul va discuta joi si un proiect de hotarare privind infiintarea Comitetului interministerial pentru trecerea la moneda euro.

Conform comunicatului de presa, pe ordinea de zi se mai afla un proiect de ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea art.1 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.60/2009 privind unele masuri in vederea implementarii programului ''Prima casa'', precum si pentru stabilirea unor masuri la nivelul administratiei publice centrale.

De asemenea, Guvernul va discuta si despre instituirea unei scheme de ajutor de stat avand ca obiectiv stimularea investitiilor intreprinderilor mici si mijlocii.