Vremea se va mentine rece pentru aceasta data. Pe parcursul zilei de luni, cerul va avea innorari temporare si trecator va ploua slab, pe arii restranse in Banat, Oltenia si Muntenia si, cu totul izolat, in celelalte regiuni.

In tara

Spre seara si noaptea, innorarile se vor accentua treptat, indeosebi in jumatatea de sud a tarii, unde va ploua pe arii relativ extinse. In restul teritoriului ploile se vor semnala local. Cantitatile de apa vor depasi punctiform 15 l/mp. La munte, la peste 1800 m, spre sfarsitul intervalulului, se vor semnala precipitatii mixte.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari noaptea in sud si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 10...11 grade in Oltenia si 17...18 grade in Dobrogea si estul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse intre 3 si 11 grade, usor mai ridicate pe litoral, spre 14 grade. La inceputul intervalului, pe arii restranse, va fi ceata.

La Bucuresti

Vremea se va mentine rece ziua, cand temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 14 grade. Cerul va avea innorari, mai accentuate spre seara si noaptea si temporar va ploua, posibil moderat cantitativ. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in cursul noptii. Temperatura minima va fi de 9...10 grade.

Marti

Vremea va fi inchisa si rece. Cerul va fi mai mult noros, va ploua temporar in toate regiunile, iar in zona montana precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Indeosebi in est si sud-est, cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si izolat 40...50 l/mp.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, in centrul si in sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa intre 7...8 grade in nordul Moldovei si 18...19 grade in Dobrogea si, izolat, in Muntenia, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 4 si 14 grade.