Doua persoane au decedat, iar o a treia a ajuns in spital in urma unui accident de circulatie violent produs, in noaptea de duminica spre luni, pe Drumul National 17, in judetul Bistrita-Nasaud, intre localitatile Sintereag si Beclean, transmite Mediafax.

Reprezentantii IPJ Bistrita Nasaud au declarat ca soferul unui autoturism s-a izbit de un TIR incarcat cu lemne, care circula in fata sa.

In urma impactului, pasagerul din dreapa fata si un alt pasager, aflat pe bancheta din spate a autoturismului, au decedat pe loc, pentru scoaterea victimelor din masina fiind nevoie de interventia pompierilor de la descarcerare.

"La fata locului au fost gasite trei victime, doua dintre ele incarcerate intr-un autoturism care a colizionat din spate un TIR incarcat cu lemne. Singurul care nu a avut nevoie de ajutorul echipajului de la descarcerare a fost soferul care a fost preluat de echipajul de Terapie Mobila Intensiva, stabilizat si transportat la spital. Celelalte doua persoane aflate in masina prezentau leziuni incompatibile cu viata. Interventia a fost foarte dificila deoarece autoturismul a intrat aproape total sub incarcatura TIR-ului", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bistrita-Nasaud, plutonierul major Marius Rus.

Politistii au inceput o ancheta pentru a stabili imprejuarile in care s-a petrecut accidentul si pentru a stabili identitatea victimelor.