Sotia sirianului gasit mort, pe 8 aprilie, in portbagajul unei masini cu numar de inmatriculare de Constanta, parcata in cartierul bucurestean Pantelimon, a fost retinuta impreuna cu amantul ei, cei doi fiind suspectati ca l-au omorat pe Haj Saleh Moustafa, in varsta de 52 de ani, au declarat surse din Politie pentru Mediafax.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti i-au retinut pe Andreea Maria Patrascu, sotia lui Haj Saleh Moustafa, si pe amantul acesteia, ei fiind suspectati de crima.

Amintim ca un cadavru a fost gasit miercuri, 8 aprilie, in portbagajul unei masini cu numar de inmatriculare de Constanta, parcata in cartierul bucurestean Pantelimon, anunta Observator de Constanta.

O echipa de muncitori schimba borduri si a incercat sa mute o masina care era parcata la marginea drumului, moment in care au simtit un miros greu.

Muncitorii au chemat politia care a descoperit ca in portbagajul autoturismului cu numar de inmatriculare de Constanta se afla o valiza mare, infasurata in plastic. In valiza era cadavrul unei persoane, potrivit sursei citate. Locuitorii din zona au afirmat ca masina era parcata de cateva saptamani in acel loc.

Barbatul se numea Moustafa Haj Saleh. Barbatul, in varsta de 52 de ani, cetatean sirian, era casatorit si avea un copil, scrie cotidianul constantean Cuget Liber. Potrivit unor informatii citate de acest cotidian, barbatul era administratorul Perla Majestic din Olimp. Autoturismul in care a fost gasit mort era masina sa de serviciu.