Ora 01:00 Circulatia este in continuare inchisa pe A2 intre Lehliu si Fetesti si pe 21 de drumuri nationale, potrivit Mediafax.

Circulatie intrerupta pe mai multe drumuri din taraFoto: AGERPRES

Drumurile nationale pe care circulatia a fost oprita din cauza viscolului sunt: DN2B Buzau - Galati, DN22 Ramnicu Sarat (jud. Buzau) - Babadag (jud. Tulcea), DN23 Focsani - Maicanesti (jud. Vrancea), DN21 Braila - Slobozia (jud. Ialomita), DN2N Bogza - Dumbraveni (jud. Vrancea), DN23B Maicanesti - Ciorasti (jud. Vrancea), DN23A Gologanu - Martinesti (jud. Vrancea), DN24 Tisita (jud. Vrancea), DN24D Tulucesti - Varlezi (jud. Galati), DN21A Baraganu (jud. Braila) - Tandarei (jud. Ialomita), DN11A Podu Turcului (jud. Bacau) - Barlad (jud. Vaslui), DN22D Horia (jud. Constanta), DN22E I.C.Bratianu (jud. Tulcea), DN22F Izvoarele - Nalbant (jud. Tulcea), DN22A Cataloi (jud. Tulcea) - Saraiu (jud. Constanta), DN24A Husi - Murgeni (jud. Vaslui), DN24B Husi - Albita (jud. Vaslui), DN25 Tecuci - Sendreni (jud. Galati), DN2F Bacau - Ivanesti (jud. Vaslui) si DN67C Novaci - Ranca (jud. Gorj).

De asemenea, traficul este oprit pe ambele sensuri pe DN5 Bucuresti - Giurgiu, in zona localitatii giurgiuvene Calugareni, in urma unui accident in care au fost implicate un tir si o cisterna incarcata cu propan, neexistand victime. Potrivit reprezentantilor Infotrafic, eliberarea drumului va dura probabil mai multe ore.

Ruta ocolitoare pentru sensul Giurgiu - Bucuresti este DN5B - DN6, iar pentru Bucuresti - Giurgiu: DN5 - DJ412A - DN6.

Totodata, din pricina vantului puternic, toate porturile din judetul Constanta (Midia, Mangalia, Constanta Sud, Constanta Nord si Canal Dunare-Marea Neagra) sunt inchise traficului maritim, respectiv fluvial.

In prezent este cod galben de ninsori si vant in judetele Iasi, Vaslui, Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Tulcea, Constanta, Ialomita si Calarasi, pana marti la ora 6.00.

Ora 23:30 Traficul a fost oprit pe DN5 Bucuresti - Giurgiu, dupa ce un tir s-a ciocnit cu cisterna

Traficul este oprit pe ambele sensuri pe DN5 Bucuresti - Giurgiu, in zona localitatii giurgiuvene Calugareni, in urma unui accident in care au fost implicate un tir si o cisterna incarcata cu propan, neexistand victime, informeaza Centrul Infotrafic.

Ruta ocolitoare pentru sensul Giurgiu - Bucuresti este DN5B - DN6, iar pentru Bucuresti - Giurgiu: DN5 - DJ412A - DN6, se mai precizeaza in comunicatul Infotrafic, citat de Mediafax.

Ora 23:20 Vaslui: Zeci de masini blocate spre Albita, oamenii asteapta interventia autoritatilor, potrivit Agerpres.Pasagerii din unele autoturisme au fost condusi de autoritati in locuri special amenajate, iar restul asteapta interventia drumarilor.

ORA 20:42 - Circulatia este in continuare inchisa pe A2, 20 de drumuri nationale si toate DN din Braila

Circulatia este in continuare inchisa pe autostrada A2, tronsonul Lehliu - Fetesti, pe 20 de drumuri nationale precum si pe toate drumurile nationale din Braila, potrivit celei mai recente informari a Centrului Infotrafic.

Pe langa drumurile nationale din Braila, mai sunt inchise: DN2B Buzau - Braila - Galati, DN22 Ramnicu Sarat - Braila, DN2C Costesti (Buzau) - Slobozia (Ialomita), DN23 Braila - Maicanesti, DN21 Braila - Slobozia, DN2N Bogza - Dumbraveni - Vintileasca (Vrancea), DN23B Maicanesti - Ciorasti (Vrancea), DN23A Focsani - Martinesti (Vrancea), DN24D Tulucesti - Varlezi (Galati), DN21A Baraganu (jud. Braila) - Tandarei (Ialomita), DN11A Podu Turcului - Barlad, DN22D Macin - Horia - Atmagea - intersectia cu DN22A (Tulcea), DN22 Smardan - Macin - Garvan - Isaccea - Tulcea - Babadag, DN22E I.C.Bratianu - Garvan (Tulcea), DN22F Izvoarele - Nalbant (Tulcea), DN22A Cataloi - Topolog (Tulcea) - Saraiu (Constanta), DN24A Husi - Murgeni (judetul Vaslui), DN24B Husi - Albita (judetul Vaslui), DN25 Tecuci - Sendreni, DN2F Bacau - Ivanesti (judetul Vaslui).

Totodata, din pricina vantului puternic, toate porturile din judetul Constanta (Midia, Mangalia, Constanta Sud, Constanta Nord si Canal Dunare-Marea Neagra) sunt inchise traficului maritim, respectiv fluvial.

ORA 18:50 O femeie gravida a murit, luni dupa-amiaza, intr-o ambulanta a Serviciului de Ambulanta Tulcea, in timp ce era transportata la Spitalul Judetean Constanta, starea sa agravandu-se pe timpul transportului, cand femeia a intrat in stop cardiac, potrivit Mediafax.

ORA 17:50 O tanara de 25 de ani decedat intr-o ambulanta, in judetul Vaslui, a declarat luni, la B1 TV, secretarul de stat in Ministerul de Interne Raed Arafat.

Acesta a precizat ca, in urma unui apel la 112, a fost trimisa o ambulanta cu tractiune integrala, care s-a inzapezit insa in zona localitatii Bulboaca. In sprijinul acesteia a fost trimisa o "senilata in sprijin".

Primarul localitatii de unde s-a dat apelul a reusit in cele din urma sa o aduca pe tanara la ambulanta, dar aceasta era "in stop cardiac cand a fost preluata de ambulanta, s-a incercat resuscitare ei, dar rezultatele nu au fost unele pozitive".

ORA 16.45: Din cauza ninsorii abundente si a viscolului, sunt inchise toate tronsoanele de drumuri nationale din judetul Braila, dar si alte tronsoane din alte judete aflate sub cod portocaliu, precum Calarasi, Ialmotia, Vaslui, Vrancea, informeaza centrul Infotrafic.

In judetul Buzau, circulatia a fost reluata pe trei drumuri nationale si mai multe drumuri judetene.

  •     autostrada A2 Bucuresti - Drajna - Fetesti;
  •     DN2B Buzau - Braila - Sendreni;
  •     DN22 Ramnicu Sarat - Braila;
  •     DN2C Costesti (jud. Buzau) ￯ Slobozia (jud.Ialomita);
  •     DN23 Braila - Focsani;
  •     DN21 Braila - Slobozia;
  •     DN22B Braila - Galati;
  •     DN2A Urziceni - Slobozia;
  •     DN2N Bogza - Dumbraveni - Vintileasca (jud. Vrancea);
  •     DN23B Maicanesti ￯ Ciorasti (jud. Vrancea);
  •     DN23A Focsani - Martinesti - Ciorasti (jud. Vrancea);
  •     DN2M Focsani - Andreiasu;
  •     DN2L Tisita - Soveja;
  •     DN24 Tisita - Tecuci;
  •     DN24D Tulucesti ￯ Varlezi (jud. Galati);
  •     DN21A Baraganu (jud. Braila) - Tandarei (jud. Ialomita);
  •     DN11A Podu Turcului - Barlad;
  •     DN22D Macin - Horia - Atmagea - intersectia cu DN22A(jud. Tulcea);
  •     DN22 Smardan - Macin - Garvan - Isaccea - Tulcea - Babadag;
  •     DN22E I.C.Bratianu - Garvan;
  •     DN22F Izvoarele - Nalbant;
  •     DN22A Cataloi - Topolog - Saraiu - Harsova;
  •     DN24A Husi - Murgeni (judetul Vaslui);
  •     DN24B Husi - Albita (judetul Vaslui);
  •     DN2F Bacau - Ivanesti (judetul Vaslui).

De asemenea, circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone este restrictionata pe DN1B Albesti-Paleologu - limita cu judetul Buzau si pe DN5B Giurgiu - Ghimpati.

A fost reluata circulatia pentru toate categoriile de autovehicule pe DN2(E85) Bucuresti ￯ Buzau. Pe tronsonul Buzau ￯ Adjud autovehiculele circula in convoaie insotite de utilaje de deszapezire si de echipaje de politie rutiera.

In judetul Calarasi, a fost reluata circulatia pe DN3 Bucuresti - Lehliu-Gara - Calarasi si pe DN3A Lehliu-Gara - Drajna ￯ Fetesti.

In judetul Buzau, a fost reluata circulatia pe DN1B Buzau - limita cu judetul Prahova si pe DN10 Buzau - limita cu judetul Covasna, insa doar pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mica de 7,5 tone.

In judetul Vrancea, a fost deschis DN2D Focsani - limita cu judetul Covasna.

Restrictiile de tonaj impuse pe DN4 Bucuresti - Oltenita, DN12A Miercurea Ciuc - Lunca de Sus, DN13A Miercurea Ciuc - Odorheiu Secuiesc si pe DN1D Albesti-Paleologu - Urziceni.