Actorul Mircea Albulescu a fost internat, in noaptea de luni spre marti, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, dupa ce initial s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean, el acuzand dureri in zona pieptului, transmite Mediafax.

Mircea AlbulescuFoto: HotNews.ro

Directorul Serviciului de Urgente al Spitalului Judetean din Timisoara, Mihai Grecu, a declarat ca in noaptea de luni spre marti s-a prezentat la Urgente actorul Mircea Albulescu.

"Actorul Mircea Albulescu s-a prezentat la Urgente, la Spitalul Judetean, la colegii din tura de noapte. A acuzat dureri in zona pieptului si cu acordul dansului a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare", a spus Mihai Grecu.

Ajuns la Institutul de Boli Cardiovasculare, actorul Mircea Albulescu a fost internat de urgenta, iar medicii au inceput sa ii faca o serie de investigatii.

Mircea Albulescu a mai fost internat in ianuarie 2013 la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a fost dus dupa ce i s-a facut rau pe strada.

Actorul a stat internat o zi, medicii stabilind ca acesta a avut tensiunea marita. Maestru al scenei si al filmului romanesc, Mircea Albulescu are 80 de ani si joaca pe scena Teatrului National Bucuresti.