Marti, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta data, cele maxime urmand a se incadra intre 1...2 grade in nordul Moldovei si estul Transilvaniei si 8...9 grade in sudul Munteniei, iar cele minime in general intre -8 si 0 grade, informeaza Mediafax.

Cerul va fi temporar noros; in sud-vestul tarii -mai ales ziua- local vor cadea precipitatii mixte, iar noaptea va ninge pe arii restranse in regiunile nord-vestice. In restul teritoriului doar izolat vor posibile burnite sau fulguieli. Vantul va sufla slab si moderat. In zonele joase vor fi conditii de ceata.

La Bucuresti, cerul va fi variabil, cu innorari in cursul serii si al noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima, in crestere fata de ziua precedenta, se va situa in jurul valorii de 7 grade, iar cea minima va fi de -1...0 grade.

Miercuri, in regiunile sudice valorile de temperatura vor fi in crestere usoara si se vor situa peste cele obisnuite in aceasta perioada din an, iar in rest regimul termic se va mentine apropiat de normal.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 10 grade, iar cele minime intre -7 si 3 grade. Cerul va fi temporar noros si vor cadea precipitatii in general slabe, predominant sub forma de lapovita si ninsoare in Maramures, Crisana, nordul Transilvaniei si la munte, mixte local in Banat si Moldova si mai ales ploi in Oltenia si Muntenia. Izolat vor fi conditii de polei.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Dimineata si noaptea pe suprafete mici poate aparea ceata.