"Dintr-o eroare in procesul de conversie si difuzare electronica a produsului e-monitor, a fost introdusa versiunea anterioara acordarii bunului de tipar", anunta Monitorul Oficial intr-un comunicat de presa remis HotNews.ro prin fax. Precizarile Monitorului Oficial vin dupa ce, vineri in jurul orei 11:00, in versiunea online a acestuia a fost publicat ordinul ministrului Educatiei care modifica regulamentul CNATDCU, ordin care a aparut fara numerotarea paginilor, asa cum este uzanta. Cateva minute, ordinul a disparut de pe site-ul e-monitor.ro, pentru a aparea in jurul orei 11:20 in varianta revizuita.

Citeste comunicatul integral transmis HotNews.ro de catre Monitorul Oficial, prin fax:

"Referitor la publicarea Monitorului Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 431 din 29 iunie 2012

Avand in vedere discutiile din mass-media cu privire la publicarea Monitorului Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 431, facem urmatoarea precizare:

Dintr-o eroare in procesul de conversie si difuzare electronica a produsului e-monitor, a fost introdusa versiunea anterioara acordarii bunului de tipar. In urma sesizarilor, a fost reverificata versiunea publicata si refacut fluxul de conversie si difuzare electronica".

Citeste si: