Teatrul Național I.L. Caragiale din București anunță reluarea spectacolelor la sediu, în toate sălile, cu respectarea tuturor normele în vigoare, impuse de pandemia de COVID-19. Sălile vor putea fi ocupate în proporție de 30 la sută din capacitate, motiv pentru care sunteti invitati să vă procurați din vreme bilete dacă doriți să vă numărați printre primii spectatori ce revin, după o pauză de peste 3 luni, la teatru.

TNB redeschide stagiunea din 5 februarieFoto: Teatrul National Bucuresti

„Noi suntem pregătiți de a relua cât mai repede stagiunea. Avem nevoie de asta din toate punctele de vedere. Sufletește, moral, profesional, financiar… Instituția teatrală, fără activitate specifică, nu poate fi justificată ca o ființă vie, cum credem noi că este. Pentru noi, este vital să aflăm că putem deschide stagiunea”, a declarat managerul TNB, Ion Caramitru.

Începând din 5 februarie 2021 Teatrul Național I.L.Caragiale programează reprezentații în toate sălile.

Între primele spectacole pe care le veți putea vedea începând cu această dată se numără :

Jurnal de România.1989 – premieră a verii 2020 la TNB și Noii infractori (la Sala Mare), Preșul și Frumos e în septembrie la Veneția (Sala Studio), Orchestra Titanic și Omul care a văzut moartea (Sala Pictura), la Atelier – cel mai nou spectacol, Incognito de Nick Payne, precum și Anonimul venețian, sau 20 de ani în Siberia, așadar o paletă largă de oferte repertoriale, întregită, la Sala Media, unde, duminică, de la ora 11.oo, Magicianul Poveștilor îi invită pe cei mai mici dintre spectatorii TNB la o reîntâlnire cu Jocul de-a Teatrul și lumea basmelor românești.

Programul complet al următoarei perioade îl puteți citi pe pagina de internet a teatrului, www.tnb.ro, în Calendar.

Biletele s-au pus în vânzare la Casa de bilete a TNB începând de mâine, sâmbătă, 23 ianuarie 2021, ora 11.00, precum și online - pe platforma www.mystage.ro.

Programul Casei de bilete a TNB în perioada 23 ianuarie - 4 februarie: între orele 11.00 - 18.00, iar luni, 25 ianuarie de la 10.00 la 16.00. În zilele de 5,6 si 7 februarie 2021 – de la 10.00 la 19.00.