Fundasul roman Cristian Chivu a fost considerat de presa italiana unul dintre cei mai buni jucatori ai partidei castigate de AS Roma in fata formatiei Udinese, in timp ce Adrian Mutu este vazut ca unul dintre cei mai slabi jucatori din meciul castigat de Juventus cu Empoli.

Chivu a fost notat cu 7 de agentia Datasport, doar coechipierul sau de la Roma, mijlocasul brazilian Alessandro Amantino Mancini, primind 7,5. „Fundasul roman a oferit o noua prestatie magistrala. A obtinut penaltiul prin care Mancini a deschis scorul si a reusit sa transforme o lovitura de pedeapsa.

Chivu a gresit insa la golul inscris de Udinese, fiind depasit de Antonio Di Natale", a scris Datasport. Roma, care a jucat in deplasare, s-a impus in cele din urma cu scorul de 4 – 1.

Cristian Chivu a jucat tot meciul, a inscris in minutul 79, din penalti, a obtinut si lovitura de la 11 metri in urma careia Mancini a marcat golul de 1-0 pentru AS Roma si a fost sanctionat cu un cartonas galben in minutul 17. Mutu, in schimb, nu a reusit mare lucru in partida cu Empoli.

Citeste articolul complet in Gandul