Sarbatoarea frumusetii la romani a devenit deja o traditie, iar ceremonia consacrata celebrarii profesionistilor din industria de frumusete se apropie cu pasi repezi. Editia a V-a Pantene Beauty Awards va premia si anul acesta vedete indragite, dar si oameni care trudesc zilnic, de ani buni, pentru o imagine de vis a VIP-urilor autohtone.

Ca in fiecare an, nominalizarile pentru fiecare categorie starnesc controverse, dau nastere unor indelungi comentarii si, pe alocuri, cresc gradul de animozitate existent deja intre diferite persoane publice.

Anul acesta la categoria "Premiu pentru frumusetea spiritului" sunt nominalizate sase personalitati: Leslie Hawke, pentru organizarea balului de caritate care a strans fonduri pentru un program de reintegrare scolara, Doina Levintza, pentru modul in care sprijina tinerii designeri, Andreea Marin, care a devenit o specialista a actiunilor caritabile folosindu-se de puterea numelui ei, Mihaela

Radulescu, pentru campania "Vedete pentru sinistrati", Cristian Tabara, pentru emisiunea "Daruiesti si castigi", si Monica Tatoiu, implicata si ea in actiuni de binefacere si ajutorare a celor aflati in dificultate.

Dintre acestia, Cristian Tabara a mai fost premiat la aceasta categorie in urma cu trei ani… Oricum, grea alegere…Alte sase vedete, dintre cele tinere si foarte tinere, au intrat in vizorul juriului si au fost nominalizate la sectiunea "premiul pentru stil in devenire".

Solista Corina, actorul Dragos Bucur, Nicoleta Dragan-Hi-Q, designerul Irina Marinescu, "telenovelista" Adela Popescu si solista Alexandra Ungureanu se "bat" pentru a castiga la categoria care recunoaste cea mai stilata intrare in lumea celebritatilor, respectiv stilul elegant, bine definit si proaspat al unei celebritati care inca "lucreaza" la personalitatea ei.Monica Barladeanu este de

doua ori nominalizata, pentru "Stil in coafura" si "Stil feminin de vedeta", la aceasta din urma categorie ea figurand pe lista alaturi de Venera Arapu, Iulia Dobrin, Celia Petricu, Lili Sandu si Alexandra Maria Lara.

Cristi Chivu, cel mai vanat barbat al momentului si in egala masura cel mai simpatic fotbalist roman la ora actuala, intra in lupta pe acelasi "teren" cu Cristi Enache (Directia 5), Cornel Ilie (Vank), Razvan Lucescu, Andi Moisescu si Ilie Nastase. Iar daca Andi Moisescu va pierde la aceasta categorie, mai are o sansa sa castige la cea care va premia cuplul cu cea mai eleganta prezenta publica.

Cei mai frumosi dintre frumosi au fost considerati, alaturi de Andi si de sotia lui, Olivia Steer, Amalia si Ilie Nastase, Adela Popescu si Dan Bordeianu, Ioana si Calin Popescu Tariceanu, Melania Medeleanu si Dan Teodorescu, Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu.

Articol integral Adevarul