Theodor Stolojan a declarat la inceputul intalnirii cu grupul de “platformisti” condus de Gheorghe Flutur ca vrea o intalnire cu reprezentantii PNL, dar nu accepta una intre patru ochi cu Calin Popescu Tariceanu.

Stolojan i-a transmis liderului PNL, prin Radu Stroe, ca accepta o intalnire marti sau miercuri, dar numai daca la aceasta vor fi prezenti si alti reprezentanti ai PNL, inclusiv Gheorghe Flutur

“Am fost invitat de Tariceanu sa ma intalnesc cu dansul in aceasta seara.

In acest sens am fost sunat de Radu Stroe, iar raspunsul a fost foarte limpede: Dorim acest dialog, dar nu eu cu Tariceanu, pentru ca nu problema mea este importanta astazi, ci problema PNL-ului”, a declarat fostul presedinte al PNL, afirmand ca printre temele pe care doreste sa le abordeze la intalnire sunt cele privind pierderea de cridibilitate a partidului si gestionarea situatiei actuale.

“Ar fi incorect ca eu sa ma intalnesc intre patru ochi cu domnul Tariceanu si sa vedem ce iese. Nu asta e problema. I-am transmis prin domnul Stroe ca suntem de acord sa ne intalnim cu dansul, daca nu se razgandeste, dar numai in aceasta formula”, a mai declarat Stolojan, subliniind inca o data ca problema nu este de reprimire a sa in partid sau de accedere la functiile de conducere.

Calin Popescu Tariceanu l-a invitat din nou pe Stolojan la o intalnire, pentru marti, "in formula care crede ca il avantajeaza".