Caz cutremurator, de o monstruozitate nemaiintilnita, la Corbu Nou: Toma Danaila (40 de ani) este anchetat pentru ca si-a violat in mod sistematic propria-i fiica - Rodica, o copila de doar 14 ani -, inca de cind aceasta avea 8 anisori.

Desi expertizele au scos la iveala faptul ca minora nu mai este virgina de foarte mult timp, iar fratii Rodicai ne-au povestit ca l-au vazut pe Toma facind sex cu sora lor, "taticul" neaga categoric ca ar fi comis asemenea fapte.

Mai mult, pentru a-si apara pielea, ne-a spus cu mina pe inima ca fiica lui e "o tirfa ieftina", care s-a culcat cu o sumedenie de sateni, chiar si cu unul dintre fratii ei.

Rodica Danaila locuieste intr-o casa darapanata, de la marginea satului, impreuna cu tatal ei, Toma, si doi frati: Costel, de 12 ani, si Ion, de 13. In urma cu 3 ani, Vasilica Capros, satula de bataia pe care o incasa de la sotul ei, si-a luat doi copii - pe Florin si Daniela - si l-a parasit, plecind la Romanu, unde si-a intemeiat alta familie. Rodica a ramas in grija tatalui.

A fost la scoala doar 2 ani.

Toma n-a avut timp sa se implice in educatia ei, fiind ocupat cu degustarea spirtoaselor.

.

Petrecere de Revelion: sex cu propria fiica, in caruta.

.

Imbracata cu hainute rupte si murdare si incaltata cu niste gumari facuti din cizme de cauciuc, retezate de la glezne, copila ne-a povestit, privind in gol, ca drama sa a inceput acum 6 ani: "Stateam cu totii in casa bunicilor. Mama nu ne parasise inca. Era vara, toti erau plecati la cimp, in afara de mine si tata. Tata m-a trimis in casa, apoi a venit si el. M-a dezbracat si s-a culcat cu mine.

I-am zis lu' mama, da' nu m-a crezut. Dupa ce a plecat mama si s-a maritat la Romanu, tata a inceput sa faca sex cu mine mai des, mai ales cind venea beat. Venea noaptea, ii punea pe fratii mei sa se intoarca cu fetele spre perete si ma viola. Acum, sint femeia lui, in locul mamei. Fac mincare si se culca cu mine. Anul asta, de Revelion, am fost in vizita la un prieten de-al lu' tata.

Ne-am intors pe la 11.00. Fratii mei s-au pus in pat, iar tata m-a luat de mina si m-a dus in curte. M-a urcat in caruta si a facut sex cu mine. Am plins, l-am rugat sa nu ma mai violeze... Nici nu m-a bagat in seama. Nu mai vreau sa-si bata joc de mine. Vreau sa-l ia la puscarie sau sa ma duc la mama, numai sa scap de el".

Varianta fetei a fost confirmata si de fratele ei, Costel, care ne-a marturisit ca a asistat neputincios la citeva partide de sex intre tatal si sora sa, consumate in aceeasi incapere insalubra, la nici un metru de el: "Pe mine si pe frate-miu ne punea sa stam cu fata la perete si se baga in pat, linga Rodica. O dezbraca si facea sex cu ea".

.

Taticul se disculpa: "S-a culcat cu mai multi insi din sat, chiar si cu fratele ei".

.

Infioratoarea poveste a fetei este cunoscuta de multi dintre sateni, de ani de zile, insa totul a ramas la stadiul de birfa pe la coltul ulitei si nimeni nu s-a incumetat sa-l "toane" pe Toma la Politie.

Saptamina aceasta, un agent de la Postul Maxineni, aflat in Corbu Nou, pentru a ancheta un furt, a auzit despre incestul care dureaza de ani de zile. A audiat-o pe fata, iar pe 15 martie, a escortat-o la Serviciul de Medicina Legala (SML). Vadit marcata de incredibila poveste, dr. Gina Ilie, sef SML, ne-a declarat: "Este un caz cutremurator.

Minora prezenta o deflorare veche, nu am putut stabili cind a avut loc dezvirginarea. Fata a relatat ca a intretinut in repetate rinduri raporturi sexuale cu tatal ei. Am recoltat probe pe care le vom inainta Institutului National de Medicina Legala, pentru efectuarea unor analize minutioase".

Surse din cadrul Inspectoratului de Politie ne-au precizat ca ofiterii de la Judiciar au declansat o ancheta de amploare, pentru a face lumina in acest caz.

Speriat ca ar putea ajunge dupa zabrele, pe motiv ca si-a violat propria fiica, Toma Danaila o tine intr-una pe-a lui, ca este curat ca lacrima. Flancat de sora sa, Vasilica Putanu, si matusa sa, Marita Ivan, si sustinut de Ion, unul dintre fiii sai, Toma Danaila ne-a zis smerit: "Rodica s-a culcat cu mai multi insi din sat, chiar si cu fratele ei, Costel. Nu stiu ce are cu mine.

Sint om serios, nu as fi putut sa fac asa ceva. Am crescut-o singur, iar acum, zice ca am violat-o. Sint nevinovat".