Gloria Bistrita este adversarul de astazi al "militarilor" bucuresteni, iar directorul sportiv al clubului Steaua, Valentin Argaseala, considera ca lupta pentru apararea titlului de campioana incepe din ograda lui Jean Padureanu. Stelistii au sosit in Cluj ieri dupa-amiaza, la bordul unei curse charter, insa calatoria nu le-a priit, mai ales aterizarea.

Sorin Ghionea, Mirel Radoi, Banel Nicolita si Victoras Iacob au fost cei mai afectati de "dansul avionului" pe pista, din cauza unei rafale vant care a clatinat serios aeronava. Cu fetele albe ca varul, stelistii s-au grabit sa paraseasca cladirea Aeroportului International Cluj-Napoca, pentru a lua o gura de aer.

"Am crezut ca ne rasturnam pe pista, asa tare s-a clatinat avionul, insa Radoi a avut puterea de a face glume cu restul jucatorilor si frica le-a mai trecut", ne-a declarat Mihai Stoica, directorul executiv al "ros-albastrilor".

In tot acest timp, antrenorul Cosmin Olaroiu, care, in sala de asteptare, s-a intalnit si a stat la o scurta discutie cu Cozmin Gusa, pasager pentru ultima cursa de Bucuresti, le spunea lui Radoi si Ghionea: "V-a fost frica, uitati-va ce fete aveti. Am prins pana acum 22 de goluri de aer si, odata, am dat cu capul de plafonul avionului".

Cu exceptia lui Sorin Paraschiv si Mircea Nesu, care nu dadeau semne ca li s-ar fi facut frica si rau, toti ceilalti membri ai delegatiei steliste au incercat sa evite dialogul cu strainii, inclusiv cu cei 12 suporteri care i-au asteptat. Mai amabil ca niciodata, "MM" Stoica ne-a mai declarat ca partida de la Bistrita se anunta destul de grea.

"Sunt cativa factori care ma determina sa afirm ca meciul va fi pe viata si pe moarte. Terenul este prost si publicul ne va fi ostil. Nu vreau sa fiu nepoliticos cu Jean Padureanu, insa presedintele Gloriei a facut tot ce i-a stat in putinta pentru ca jocul sa aiba loc sambata, si nu duminica, cum am cerut noi. Bistrita nu are ce cauta in Divizia A. Este o rusine mondiala!", a conchis Stoica.