Europarlamentarul PSD Mihai Tudose crede că Mircea Geoană nu are nicio şansă la alegerile prezidenţiale de anul viitor. „Când stai prea mult foarte sus, nu prea mai înţelegi ce e pe la noi pe jos”, spune Tudose. Declarația vicepreședintelui PSD vine în contextul în care Mircea Geoană a lăsat loc speculațiilor că ar putea să intre în competiția pentru prezidențiale în 2024. Totodată Geoană are programat un discurs joi, 19 octombrie în cadrul evenimentului Puterea Inovării - Reclădind încredere, imaginăm viitorul organizat de Asociația România 2023.

Mihai Tudose și Marcel CiolacuFoto: Inquam Photos / George Călin

Vicepreședintele PSD spune că ”logica normală” ar fi ca Marcel Ciolacu să devină candidatul PSD pentru Cotroceni.

„Dacă vă duceţi în lumea reală şi pomeniţi de secretarul general adjunct al NATO se opreşte câinele din lătrat. Nu le pasă! Când stai prea mult foarte sus, nu prea mai înţelegi ce e pe la noi pe jos. Este un om redutabil, cu experienţă, cu poziţie, cu tot ce doriţi, dar nu cred”, a declarat eurodeputatul Mihai Tudose, potrivit news.ro.

Mihai Tudose susţine că ”logica firească” ar fi ca preşedintele PSD să devină şi candidatul partidului la alegerile prezidenţiale din 2024.

”Candidatul va fi desemnat de către partid, nu e musai să fie preşedintele PSD. Logica normală aşa ar fi: preşedintele partidului e cel mai bun produs al partidului. Dacă asta va fi decizia partidului, el va fi. Dar să-şi dorească şi el”, a explicat fostul premier.

Declarația vicepreședintelui PSD vine în contextul în care Mircea Geoană a vorbit public despre necesitatea unui nou proiect de țară, lăsând de înțeles că ar putea să intre în competiția pentru prezidențiale în 2024.

De altfel, secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană are programat un discurs joi, 19 octombrie în cadrul evenimentului Puterea Inovării - Reclădind încredere, imaginăm viitorul organizat de Asociația România 2023.