Cintaretul o acuza pe diva pop ca face playback

Sir Elton John este cel mai aspru critic al divei pop Madonna. Elton John i-a reprosat recent Madonnei ca apare in recitaluri preferind sa faca playback si a protestat cu inversunare fata de nominalizarea acesteia la sectiunea “Cea mai buna prestatie live” la decernarea premiilor Q.

La numai 10 zile dupa ce a avut o altercatie in Taiwan, unde i-a calificat pe fotografi drept “neciopliti si porci”, Sir Elton John a urcat pe scena londoneza si a inceput sa strige. “Madonna - cea mai buna prestatie live!?”, a spus acesta, strecurind si citeva injuraturi.

Cind a auzit citeva aplauze, interpretul a adaugat: “De cind este mima considerata live? Imi pare rau, dar oricine isi misca buzele numai pe o scena ar trebui sa fie impuscat”. In replica, purtatorul de cuvint al cintaretei a declarat: “Madonna nu face playback si nici nu-si pierde vremea ca sa arunce mizerii in alti artisti.

Ea a cintat fiecare nota din turneul “Reinvention” si nu-i este rusine ca a fost bine platita pentru acest lucru”. Pina la urma, Elton John a fost multumit pentru ca premiul a fost cistigat de trupa britanica Muse.

Un alt subiect al ironiilor lui Elton John a fost Robbie Williams. Despre acesta a afirmat ca “ii mai trebuie doua sandwich-uri si poate sa puna la cale un picnic”.

Elton are sa-i plateasca o polita lui Robbie, legata de mentionarea sa in autobiografia “Feel”, publicata de Williams, in care Elton este descris drept un ciudat, si unde Robbie povesteste cum a fost “rapit” de acesta in momentul in care incepuse sa devina alcoolic.