Staruri ca Britney Spears, Kate Moss sau Robbie Williams castiga admiratia publicului atunci cand se interneaza in clinici de reabilitare.

De asemenea, Pete Doherty, solistul formatiei Babyshambles si logodnicul modelului Kate Moss, a recunoscut recent ca s-a prostituat pentru droguri.

„Nu mi-e rusine, au fost doar niste homosexuali singuratici si bauti. Iar 20 de lire erau o gramada de bani”, a declarat el intr-un interviu publicat in revista „Vogue Homme”.

„Povestea de dragoste” dintre staruri si excesele de orice fel au prins intotdeauna bine la public, drept dovada, casa de productie Endemol (care a lansat si reality-show-ul „Big Brother”) pregateste o noua emisiune despre vedete dependente de droguri si internarile acestora in clinicile de specialitate.

„Astazi este foarte important ca o celebritate sa-si recunoasca greselile”, afirma Harald Samuels, seful clinicii de recuperare Wonderland Center din California, considerand ca recunoasterea problemelor pe care le-au avut cu droguri este un semn al tariei de caracter.

In Statele Unite, vedetele aflate in aceasta situatie castiga admiratie deoarece opinia generala este ca unui star adevarat ii sta bine cu drogul.

Clinica de reabilitare, ultima scapare

Britney Spears a petrecut nopti intregi in cluburile din Las Vegas, s-a ras in cap, a lovit un fotograf, dupa care a „disparut” intr-o clinica de dezintoxicare si recuperare.

Robbie Williams a avut cateva iesiri necontrolate in timpul ultimului turneu, dupa care a recunoscut ca are o problema cu alcoolul, tigarile si medicamentele, asa ca s-a internat si el.

Integral in EvZ