O cladire de birouri din Yambol (Bulgaria) a fost afectata, marti dimineata, de o explozie, informeaza Novinite.com, citand informatii furnizate de canalul de televiziune bTV.

Cladirea, care se afla situata in cartierul Georgi Benkovski, gazduieste o companie care se ocupa de asigurari si comertul cu petrol.

Un purtator de cuvant al Directoratului Regional al Ministerului de Interne, Katia Niagolova, a declarat ca primele informatii in legatura cu atacul au fost primite la doua ore dupa deflagratie, deoarece nimeni nu a auzit explozia.

Nimeni nu a fost ranit in urma exploziei, insa Novinite precizeaza ca atacul a produs "stricaciuni semnificative" imobilului: toate geamurile au fost sparte, iar mobila distrusa.

Specialisti din cadrul Directoratului pentru Informatii Tehnice incearca in acest moment sa determine tipul si cantitatea explozivului folosit.

In ultimii ani, in Bulgaria au avut loc mai multe atacuri armate si cu bombe, puse de autoritati pe seama rafuielilor dintre grupari mafiote.