Un imigrant roman a fost arestat in orasul italian Padova, pentru ca a agresat trei conationali, inclusiv o femeie pe care a incercat sa o violeze, informeaza Realitatea Tv, citand presa din Italia.

Incidentele au avut loc intr-o fabrica parasita situata in zona Pontevigodarzere din Padova. Paul Viorel Stanescu, in varsta de 33 de ani, aflat in stare de ebrietate, a atacat un cuplu de romani care isi gasisera adapost in incinta fostei fabrici. Stanescu l-a talharit pe tanarul de 23 de ani si a incercat sa o violeze pe logodnica acestuia.

In ajutorul tinerilor a intervenit un alt roman, care insa a fost lovit de Stanescu. Agresorul i-a constrans pe cei doi tineri, sub amenintarea cutitului, sa il insoteasca la spital si sa nu il denunte, insa acestia au reusit sa scape si au alertat politia.

Stanescu a fost arestat si pus sub acuzare pentru tantativa de viol, furt, amenintari si agresiune. Politistii italieni au descoperit ca romanul era dat in urmarire de mai multi ani pentru tainuire de bunuri furate.