O schela metalica s-a prabusit, luni seara, de pe un pasaj rutier din municipiul Arad, in timpul unei vijelii, cinci autoturisme aflate la baza podului fiind avariate, fara sa existe insa raniti, transmite Mediafax.

Schela se afla pe pasajul rutier peste caile ferate care face legatura intre centrul orasului Arad si cartierul Gradiste, aflat in zona statiei CFR Arad, iar in timpul unei furtuni a fost rasturnata de vant, cazand la baza podului.

Pasajul se afla in reparatii de cateva luni, aici fiind montate mai multe schele.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad, structura care a cazut avea o inaltime de circa patru metri si o lungime de aproximativ 200 de metri, fiind montata pe o latura a pasajului, cu baza pe o sosea.

In cadere, structura metalica a lovit cinci autoturisme care treceau pe strada de langa pasaj, fara ca vreo persoana sa fie ranita, insa vehiculele au fost avariate.

La fata locului s-a deplasat o ambulanta SMURD, dar nu a fost necesara interventia medicilor.

De asemenea, se actioneaza cu echipaje de deblocare-salvare ale pompierilor, care lucreaza la degajarea drumului, strada respectiva fiind inchisa traficului.