Un incendiu puternic a cuprins, sambata dupa-amiaza, mansarda unui bloc din municipiul Husi, locatarii imobilului fiind evacuati de pompieri, iar nicio persoana nu a fost ranita, informeaza Mediafax.

Peste 50 de pompieri vasluieni actioneaza pentru stingerea unui incendiu de proportii care a cuprins mansarda unui bloc din municipiul Husi.

Toate cele 35 de persoane aflate in imobil au fost evacuate de pompieri pentru a preveni eventualele intoxicatii cu monoxid de carbon.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vaslui sustin ca nu exista victime in randul locatarilor si ca, la ora transmiterii acestei stiri, incendiul a fost izolat.

"Pentru stingerea incendiului, in zona au fost mobilizate sase autospeciale cu apa si spuma, precum si doua autoscari de pe care se actioneaza de catre pompieri. Actiunea este una complexa, avand in vedere suprafata mare de manifestare a incendiului, fiind afectata o suprafata totala de 1.200 metri patrati de sarpanta", a declarat, sambata, responsabilul mass-media din cadrul ISU Vaslui, Ciprian Silav.

Fortele de interventie nu au precizat care ar fi cauza probabila a izbucnirii incendiului, aceasta urmand a fi stabilita in urma finalizarii interventiei.