Un incendiu a izbucnit, vineri dimineata, intr-un imobil din Centrul Vechi al Capitalei, cinci persoane avand nevoie de ingrijiri medicale, iar la fata locului se afla mai multe echipaje de pompieri care au evacuat locatarii cladirii si intervin pentru stingerea focului, informeaza Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, Daniel Vasile, incendiul a izbucnit la etajul al patrulea al unui imobil situat pe strada Blanari din Centrul Vechi al Capitalei.

La fata locului se afla mai multe echipaje de pompieri, ambulante, dar si o masina de descarcerare.

Potrivit lui Daniel Vasile, incendiul a fost localizat si nu exista pericol de extindere.

Coordonatorul SMURD Bucuresti, medicul Bogdan Oprita a declarat pentru agentia de presa citata ca cinci persoane au fost expuse la fum, patru dintre ele find transportate la Spitalul de Urgenta Floreasca, iar cea de-a cincea urmand sa ajunga la Spitalul Universitar.

La ora transmiterii acestei stiri, incendiul se manifesta la etajele al patrulea si al cincilea al imobilului, iar pompierii au evacuat toate persoanele aflate in cladire.

Deocamdata nu se cunoaste cauza incendiului, au mai spus oficiali ISU Bucuresti. Se pare ca proprietarul apartamentului de la etajul al patrulea, in care a izbucnit incendiul, nu era atunci acasa.