Un autoturism Mitsubishi a fost incendiat in sectorul 2 al Capitalei, intre actualul proprietar si fostul detinator al masinii existand un litigiu, au declarat pentru Mediafax surse judiciare, care au precizat ca acest caz nu are legatura cu destructurarea celor mai influente grupari infractionale din Bucuresti.

Din primele investigatii a reiesit ca focul a fost pus din razbunare, intre fostul si actualul proprietar al vehiculului existand neintelegeri.

Inainte de a fi incendiat autoturismul, actualul proprietar a fost sunat si i s-a spus: "Hai sa rezolvam si noi cu masina aia". Apelul a fost ignorat de proprietar, iar in noaptea de vineri spre sambata autoturismul a fost incendiat.

Anchetatorii au stabilit ca focul a fost pus in jurul orei 23.50, masina aflandu-se parcata pe Soseaua Vergului.

Cercetarile in acest caz sunt realizate de politistii Sectiei 9 Bucuresti, care vor stabilit circumstantele care au condus la incendierea masinii.

Proprietarul este audiat de politisti.

Sursele citate afirma ca acest incendiu nu are legatura cu capturarea liderilor "Camatarilor" si "Sportivilor" si proprietarul nu are vreo calitate procesuala in acel dosar.