Doua tinere au fost gasite decedate intr-un autoturism aflat in sectorul 3 din Bucuresti, corpurile fiind transportate la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici", pentru a se stabili cauzele mortii, au declarat joi, pentru Mediafax, oficiali din Politia Capitalei.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politei Capitalei, Alexandru Niculae, tinerele au fost gasite de proprietarul locului de parcare ocupat de masina in care se aflau cele doua.

Politistii au sosit la fata locului in urma unui apel la 112 efectuat, joi dimineata, de proprietarul locului de parcare.

B1 TV scrie ca, potrivit primelor informatii, decesul ar fi survenit in urma unei supradoze de droguri, intrucat politistii au observat pe bratele lor urme de intepaturi.

Cele doua tinere de 27 de ani se afla in baza de date a Politiei ca fiind consumatoare de droguri.

UPDATE: Una dintre tinere avea o seringa infipta in zona inghinala

Una dintre tinerele de aproximativ 27 de ani gasite moarte, joi dimineata, intr-o masina din Capitala avea o seringa infipta in zona inghinala, in timp ce asupra celeilalte a fost gasita o alta seringa, ambele obiecte fiind trimise la expertizare, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Tinerele au fost gasite in jurul orei 3.00, intr-o masina a firmei la care lucra una dintre cele doua, au mai spus sursele citate.

Medicii legisti vor efectua autopsia cadavrelor, urmand sa precizeze daca decesele au fost provocate de o supradoza.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis dosar de cercetare in acest caz. La acest moment, decesele sunt incadrate la "moarte suspecta", spun aceleasi surse, potrivit carora Parchetul asteapta rezultatele privind seringile si cele doua cadavre.