Un oficial american a recunoscut pentru prima data ca agentii Serviciilor Secrete ar putea comite greseli sau ar putea avea un comportament inadecvat. Oficialii considera ca omul este supus greselii si ca in existenta de 147 de ani a Serviciilor Secrete este normal sa existe si greseli, insa dau asigurari ca aceste greseli au fost gestionate corespunzator la momentul respectiv, informeaza CNN.

Declaratiile vin in urma aparitiei in media a cazului in care mai multi agenti secreti au fost implicati intr-un scandal cu prostituate in Columbia. Agentii ar fi frecventat un club de striptease impreuna cu mai multi specialisti ai armatei americane. Dupa ce barbatii ar fi consumat cantitati mari de alcool, ar fi platit pentru servicii sexuale. Acuzariile sunt confirmate de marturia proprietarul clubului.

Escapada agentilor ar fi avut loc in timpul calatoriei lui Obama la summitul de la Cartagina de luna aceasta. Investigatiile au fost pornite si autoritatile sustin ca vor cerceta cu seriozitate orice acuzatie primita la adresa agentilor secreti.