Primarul orașului Dnipro, care a fost luni ținta unor lovituri rusești, pe lângă alte zeci de orașe din Ucraina, a anunțat că un crater uriaș provocat de o rachetă pe un drum din localitatea în care locuiau aproximativ un milion de oameni înainte de invazie, a fost astupat până marți dimineață.

Crater pe o șosea din orașul Dnipro lovit cu rachete ruseștiFoto: Dimitar DILKOFF / AFP / Profimedia

Primarul orașului Dnipro Borys Filatov a anunțat marți că un drum care a fost avariat luni în urma unor lovituri cu rachete rusești a fost reparat într-un timp record.

Edilul din orașul ucrainean lovit de Moscova a postat poze de luni și de marți, arătând că un crater imens a fost astupat în numai o zi.

Internauții ironizează Rusia spunând că Moscova a cheltuit 13 milioane de dolari pentru ca ucrainenii să repare drumul într-o zi, făcând referire la costul piperat al unei rachete de croazieră.

O înregistrare video a surprins explozia uriașă ce a avut loc în centrul orașului Dnipro, asupra căruia forțele rusești au lansat rachete ca parte a atacului coordonat de luni împotriva mai multor localități importante din Ucraina.