Mai multi botosaneni au avut, in acest an, telefoanele interceptate, a declarat, aseara, in cadrul unei emisiuni pe postul de televiziune Somax, prim-procurorul Parchetului de pe linga Tribunalul Botosani, Cristian Popovici. Acesta sustine ca procurorii au fost nevoiti sa apeleze la ascultarea telefoanelor unor persoane implicate in patru dosare.

Cristian Popovici a refuzat sa ofere informatii suplimentare despre cazurile in care a fost necesara interceptarea, cu ajutorul serviciilor secrete, a telefoanelor, insa sustine ca in toate cazurile s-a respectat procedura legala. Prim-procurorul Parchetului de pe linga Tribunalul Botosani a recunoscut, de asemenea, ca i s-a oferit, in mai multe rinduri, mita.

"Mi-a fost oferita mita in nenumarate situatii si in numeroase moduri. Paradoxal, aceste situatii apar atunci cind nu ai un ban in buzunar sau cind esti intr-o situatie financiara dificila", a spus Popovici, care sustine ca a refuzat orice propunere si ca nu i-a denuntat pe cei care au incercat sa ii dea spaga.