Fotbalul muresean, aflat oricum in suferinta, a primit o noua lovitura. Asociatia Judeteana de Fotbal (AJF) va ajunge in strada.

Conform spuselor presedintelui asociatiei, Szatmari Tiberiu, AJF nu va putea suporta majorarea de chirie facuta recent de firma Seracom, cea care detine spatiul in care functioneaza (inca), reprezentantul Federatiei Romane de Fotbal in teritoriu.

Szatmari Tiberiu a spus ca cei de la SC Seracom l-au anuntat la finele anului trecut de o majorare a chiriei.

Presedintele AJF i-a informat verbal pe proprietari ca nu va putea suporta o marire a chiriei, una care inseamna, practic, o dublare a costurilor, deoarece Asociatia Judeteana de Fotbal este o institutie nonprofit, care traieste din cotizatiile si taxele pe care le platesc echipele de fotbal din judet: "Sa cerem mai multi bani de la echipele de fotbal din judet ar insemna sa le semnam condamnarea la disparitie. Si asa, majoritatea dintre ele se descurca foarte greu. Se pare ca suntem intr-o situatie fara iesire, care va duce la oprirea activitatii Asociatiei Judetene de Fotbal."

Presedintele AJF a spus ca a trimis notificari la toate institutiile locale si judetene, care ar putea rezolva problema sediului asociatiei, insa nu a primit deocamdata nici un raspuns. Astazi, la ora 12, cei de la AJF vor organiza o conferinta de presa, in cazul in care pana atunci nu vor fi scosi in strada de conducerea Seracom.

Presedintele AJF a mai spus ca, initial, cei de la Seracom l-au informat ca vor trimite un preaviz de 15 zile in cazul in care chiriasii nu vor accepta noile preturi, dar ieri a primit o hartie care ii cere sa paraseasca sediul in 24 de ore. Vom reveni.