Pozitia ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu, in fruntea PNL Mures este amenintata din ce in ce mai tare. Surse din interiorul partidului sustin ca patronul SC "Bere Mures" SA, Virgil Mailat, este hotarat sa puna mana pe sefia organizatiei judetene daca alegerile din decembrie vor fi invalidate de Comitetul Executiv al liberalilor.

Potrivit acelorasi surse, pentru a pregati momentul candidaturii sale pentru sefia organizatiei, omul de afaceri a parasit Comitetul municipal al PNL Targu-Mures in care era membru, luandu-i cu el pe alti doi colegi, respectiv pe Ionela Ciotlaus si Silviu Lefter.

Totodata, senatorul Mihail Antonie, care a demisionat din randul liberalilor, a afirmat ca stie si el despre aceste jocuri interne din PNL. "Pentru a-i inlocui pe cei trei la municipiu se cauta acum oameni sub linie", a spus parlamentarul. El a adaugat ca "tot ce e in filiala PNL e golaneala".

Demisia senatorului a provocat un adevarat seism in organizatia liberala condusa de Nicolaescu. Replicile acestuia lovesc, insa, acum chiar in sotia parlamentarului, Valeria Antonie.

Astfel, fostul senator liberal a afirmat ca, desi a ramas in PNL, sotia lui este marginalizata si ca a fost eliminata de pe lista delegatelor liberale din judet la Conferinta Nationala a Femeilor Liberale, care va avea loc la sfarsitul acestei saptamani.

"Sotia mea a fost aleasa in Adunarea generala de la Mures, iar acum a aflat ca nu apare pe lista transmisa de Mures. Va ajunge acolo si nu va avea drept de vot", a mai declarat Mihail Antonie. El considera ca in filiala mureseana a PNL, statutul partidului si rezultatele unor alegeri democratice nu mai au nici o valoare.

"Eugen Nicolaescu este responsabil de toate manarelile", a adaugat parlamentarul, care a completat ca "degeaba s-au facut alegeri ca ei trimit lista cu cine vor ei".

Mihail Antonie sustine ca de acelasi tratament ca si sotia sa beneficiaza si Simona Nutiu, una din candidatele la sefia Organizatiei Femeilor Liberale (OFL) Mures, care a reusit sa obtina delegatie pentru Conferinta de alegeri de la organizatia din judetul Olt.