Primul mare festival al anului 2007 debuteaza joi, 15 februarie, la sala Mihai Eminescu din care trei seri la rand se vor revarsa ritmurile taraganate ale blues-ului.

A 3-a editie a Sighisoara Blues Festival, o manifestare devenita deja traditionala la noi in oras, se va desfasura in peiroada 15-17 februarie si va aduce pe scena salii Mihai Eminescu nume sonore ale blues-ului autohton si de peste hotare.

In prima seara vor concerta Vali Racila si Ferenczi Gyorgy (Ungaria), vineri, 16 februarie vor urca pe scena Harry Tavitian si Blues Cafee, iar in ultima seara, sambata vor sustine recitaluri Al Cook (Viena) si A.G.Weinberger. Concertele vor avea loc incepand cu ora 19.30, fiecare concert avand durata de circa 50 de minute, iar prezentatorul festivalului va fi Berti Barbera..

Pretul unui bilet este de 15 lei. Partenerii Sighisoara Blues Festival sunt Hotel Rex, Hochland Romania si Hotel Sighisoara.

Organizatorii, Asociatia Culturala Blues Festival in colaborare cu Primaria municipiului Sighisoara, spera ca si in acest an manifestarea se va bucura de acelasi succes ca si in primele 2 editii, chiar daca numarul formatiilor si artistilor participanti este mai restrans decat la editiile anterioare.