Directorul Nicolae Moise sustine ca nu are nici un fel de tangenta cu echipa de control, dupa ce la precedentul control a fost acuzat ca nu a permis inspectorilor sa intre in spital. "Eu nu discut cu ei, ii las sa faca controlul si atit. Sint liberi sa mearga sa controleze ce vor", ne-a declarat Nicolae Moise.

Acesta a spus ca nu comenteaza motivele pentru care este supus unei noi verificari de catre Ministerul Sanatatii, la o saptamina dupa ce a fost repus in functie de Curtea de Apel Galati. Inspectorii Directiei de Control si ai Directiei de Audit din Ministerul Sanatatii Publice au ca tema de control modul in care au fost cheltuiti banii Spitalului Judetean. Echipa de control este aceeasi care a efectuat controlul de la Spitalul Judetean din Vaslui, in urma caruia a fost schimbata conducerea unitatii. Reamintim ca Nicolae Moise, vicepresedinte al PD Vrancea, a fost demis de la conducerea Spitalului Judetean de Urgenta "Sf.

Pantelimon" dupa ce a fost acuzat ca nu a lasat o chipa de control sa inspecteze spitalul, precum si de alte nereguli ce tin de igiena si organizarea circuitelor unitatii. (M. B.)