Moderatorul emisiunii, Sergiu Vaida, sustine ca stie de situatie si, in cazul in care se va ajunge la proces, va veni ca martor in sprijinul clujeanului prejudiciat.

"Cadou“ de ziua de nastere

Pe 6 august anul trecut, Cornel Silaghi din Cluj-Napoca a fost contactat telefonic de moderatorul emisiunii „Vine Clujul pe la noi!“ si instiintat ca a cistigat un super-premiu. „M-a sunat chiar domnul Vaida in direct si mi-a spus ca am cistigat un Logan. Va dati seama ca m-am bucurat, mai ales ca in 4 august fusese ziua mea de nastere“, povesteste clujeanul. In zilele urmatoare, barbatul a incercat in zadar sa intre in posesia premiului, care valora in acea perioada in jur de 7.000 de euro. „Imi aduc aminte ca am extras biletul domnului Silaghi si am vorbit cu dumnealui la telefon.

Problema este ca TVR Cluj a incheiat un contract cu ziarul «Oferta Zilei» si, in urma anunturilor trimise, s-a organizat o tombola. Premiul nu a fost acordat de TVR Cluj, ci de ziarul respectiv“, afirma Sergiu Vaida, cunoscutul realizator al emisiunii „Vine Clujul pe la noi“.

Vaida: "Vin martor la proces!“

Clujeanul prejudiciat sustine ca s-a intilnit in repetate rinduri cu patronul „Ofertei Zilei“, Petre Cristea, care i-ar fi promis de fiecare data ca-i va da fie masina, fie contravaloarea acesteia. „M-a tot dus cu vorba. Ba ca imi da masina pina la finele lunii ianuarie anul acesta, ba dupa aia ca imi da bani, dar mai putini si in rate“, isi aminteste Cornel Silaghi.

In schimb, Petre Cristea mentioneaza ca, de fapt, „barbatul s-a razgindit de nenumarate ori asupra modalitatii in care vrea sa-si primeasca premiul“. „In curind isi va si primi cistigul pentru ca ne-am inteles ultima data cind am vorbit.

Am mai dat si 10 televizoare in emisiunea aceea, doar cu domnul am avut problema asta, dar in curind ne vom intilni ca sa terminam tot“, sustine Cristea.

Clujeanul ametit de promisiuni povesteste ca a contactat deja un avocat in aceasta chestiune, care l-a sfatuit ca poate cere daune intr-un proces pentru „trauma psihica survenita pe fondul cistigarii Loganului“. „In caz de proces, sa-mi spuna si mie, ca vin martor pentru domnul Silaghi impotriva firmei care l-a inselat“, promite Sergiu Vaida.

OJPC Cluj pe fir!

Inspectorii clujeni ai OJPC au luat la purecat intreaga poveste. Potrivit lor, cel mai mult de furca le da directorul „Ofertei Zilei“, „care nu raspunde la telefon“. Directorul OJPC Cluj, Mircea Avram, promite, insa, ca va duce la capat cazul omului inselat in direct pe TVR Cluj.