Mentionam ca fostul boxer Doroftei a detinut titlul de campion mondial WBA la categoria semi-usoara (61,9 kg) intre 5 ianuarie 2002 si 24 octombrie 2003.

Nu si-a dorit cadouri

Campionul mondial la box profesionist este multumit cu tot ceea ce are. "Nu-mi doresc niciun cadou de ziua mea. As vrea numai ca prietenii sa fie alaturi de mine. Un simplu "La multi ani!" imi este suficient". Doru si-a petrecut doua decenii pe ringul de box. Fie in lupta cu adversarul, fie la antrenamente, fie in cantonamente. Nici nu-si aminteste cand s-au scurs 37 de ani din viata.

Si-a reamintit, insa, momentele de glorie in care il revendicau drept campion atat canadienii, cat si romanii. I-a lamurit pe cei de peste Ocean ca atata vreme cat urca in ring cu tricolorul pe umeri este roman, acolo unde se va si intoarce.

Petrecere aniversara

De ziua lui, Doru a petrecut alaturi de familie si de prieteni in pub-ul familiei, din centrulorasului. Vipurile au cam lipsit, ca si reprezentantii federatiei. A fost prezenta insa Andreea Banica, cea care a onorat invitatia campionului de a participa la petrecere. Drept cadou, Andreea a cantat si a dansat cu invitatii timp de 30 de minute.

Monica, sotia lui Doru si cei 3 copiii, au fost cei mai incantati de aparita exotica, insotita de cele doua dansatoare. La petrecere au sosit peste 50 de invitati dar au participat si clientii din bar. Fiecare invitat a oferit un cadou simbolic campionului. Icoanele primite l-au facut pe Doru sa zambesca si sa multumeasca Cerului pentru Monica si cei 3 copii.

Baiatul cel mare, Adrian, a oferit darul cel mai de pret: o excursie romantica la Paris pentru Doru si Monica.