Eveniment

Opt muncitori de la Nemo UPET Targoviste au intrat in greva foamei . Opt muncitori de la Nemo UPET Targoviste au intrat, joi, in greva foamei pe perioada nedeterminata.

Unul dintre protestatari a necesitat ingrijiri medicale, fiind transportat la Departamentul de Urgenta al Spitalului Judetean Targoviste.

El avea glicemia crescuta, insa medicii au reusit sa intervina la timp pentru a-i acorda primul ajutor. (Radio Minisat)

Bucuresti-Sinaia, un drum de sapte ore, ca-n 1907. Din cauza lucrarilor de asfaltare care se executa pe Drumul National 1, la kilometrul 133, circulatia rutiera intre Sinaia si Azuga a devenit un adevarat calvar.

Coloanele de masini se intindeau ieri pe cate 20 de kilometri pe fiecare sens de circulatie, iar drumul de la Predeal la Sinaia era parcurs in cateva ore. (Evz)

Administrativ

292 de dosare pentru despagubiri in agricultura la Calarasi. Judetul Calarasi va primi cei mai multi bani pentru despagubirea culturilor, afectate de seceta pe o suprafata, de peste 50.000 de hectare.

Autoritatile au aprobat 292 de cereri de despagubire. (Observator de Calarasi)

Guvernul a alocat 5.703.000 lei pentru infrastructura prahoveana. Guvernul a aprobat alocarea sumei totale de 5.703.000 lei pentru un numar de 29 de localitati din judetul Prahova, banii fiind destinati lucrarilor de investitii cuprinse in Programul de dezvoltare a infrastructurii rurale.

Astfel, comunele Apostolache, Berceni, Drajna, Dumbrava, Izvoarele, Scorteni, Sirna, Talea, Targsoru Vechi, Valea Calugareasca

vor beneficia de 2.543.000 lei pentru extinderea retelelor de alimentare cu apa. (Prahova)

Centura municipiului Pitesti, cu statut de autostrada, va fi finalizata in acest an.. Singurul tronson cu particularitatile unei autostrazi finalizat in acest an va fi centura municipiului Pitesti, iar anul viitor va fi terminat segmentul Campia Turzii-Gilau, de pe autostrada Transilvania,

Potrivit datelor Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, in Romania exista 228 de kilometri de autostrada dintr-un total de 15.810 kilometri cat masoara reteaua de drumuri nationale. (Gandul)

Economic

Campina s-a imbogatit cu o piata acoperita si un supermarket modern. In Campina au avut loc doua inaugurari de mari unitati comerciale: vechea piata de produse agricole si fostul Complex BIG.

Dupa ce au suferit transformari fundamentale care le-au ridicat mult standardele avute initial, au fost date in folosinta una dupa alta, in doua zile consecutive. (Prahova)