Ani de zile, aceste sportive au fost campioane la categoria Juniori I, in proba de 10 km - mars si medaliate la Campionatul Balcanic de la Silavri (Turcia) in 2006, Simona Suciu - Locul II si Istrate Madalina - Locul III, iar in anul 2005, in Grecia, Laura Londroman a obtinut Locul III.

Echipa de Tineret, antrenata de Mariana Bucerzan, a confirmat din nou valoarea in proba de 20 km mars (la Campionatul national desfasurat recent, la Bucuresti), obtinind medalia de aur, prin echipa formata din Laura Londroman, Suciu Simona si Istrate Madalina

Anul 2007 a fost un an greu pentru sportivele uniriste, cu multe probleme de sanatate, pierzind la Campionatele Nationale de Iarna (10 km -mars) medalia de aur la Tineret, echipa clasindu-se pe pozitia a doua, din cauza unei caderi de calciu a sportivei Suciu Simona. Aceasta a lesinat inainte cu 200 m de sosire, pierzind de asemenea si o medalie la Seniori, cu echipa.

Atletele albaiuliene s-au pregatit pentru Campionatul National (20 km - mars), in conditii de canicula, muncind foarte mult pentru tehnica si pentru reglarea respiratiei, avind foarte multe sufocari din cauza caldurii.

„Am plecat la acest concurs fara o sportiva de rezerva, care era accidentata, cu gindul ca toate cele trei participante sa termine proba, pentru a putea urca pe podium. Am luptat cu caldura din Bucuresti, cu arbitrajul sever, facind o cursa tehnica fara advertismente, existind doar unele probleme de sufocare a Madalinei Istrate, la km al 16-lea.

Ma bucur pentru rezultatele foarte bune obtinute, sportivele inbunatatindu-si recordul cu aproape 10 minute”, ne-a declarat antrenoarea Mariana Bucerzan

In timpul cursei, atleta Istrate Madalina a fost felicitata de arbitri, acestia considerind-o cea mai tehnica concurenta. La Campionatul National de Juniori I, care se va desfasura pe 18-19 august, la Bucuresti, CS Unirea va fi reprezentat de Simona Suciu, la 10 km mars-pista.