La sfarsitul acestei saptamani, mai precis vineri -14 septembrie- Eugen Nicolaescu va munci la Sighisoara, unde va avea o zi de lucru plina, in ambele sale ipostaze: de ministru al Sanatatii si deputat liberal de Mures.

In calitate de ministru, domnia va inaugura la orele diminetii Centrul de Hemodializa din Sighisoara, eveniment ce va avea loc in cadrul Spitalului Municipal. Este vorba de un centru pentru care la Tg.

Mures au fost pregatiti opt asistente si un medic, cu scopul de a deservi microregiunea Sighisoarei si de a decongestiona astfel centrul judetean, supra-aglomerat de bolnavii care sufera de insuficienta renala, altfel nevoiti sa ia pentru dializa de doua-trei ori pe saptamana drumul Muresului.

Imediat dupa aceea, ministrul Nicolaescu va avea o intalnire cu medicii de familie din Sighisoara, in sala de sedinte a aceluiasi spital municipal, unde intre 12 si 12,45 vor avea loc si audiente deschise tuturor cetatenilor. Asadar aviz celor interesati.

Dupa o scurta pauza de pranz, tot in calitate de ministru, domia sa va lua parte la o sedinta extraordinara a Consiliului local, in care -dupa cum anticipam- se vor da amanunte referitoare la viitorul spital municipal, preconizat a se construi de la zero in spatele inca actualului stadion sighisorean.

Concluziile si impresiile desprinse pe marginea dialogului cu cu alesii Sighisoarei vor fi facute apoi publice prin intermediul unei conferinte de presa.

In a doua jumatate a zilei, ministrul Eugen Nicolaescu va lasa loc deputatului Eugen Nicolaescu.

Acesta va participa la o sedinta a Biroului Politic Teritorial al PNL Mures, dupa care timp de o ora (adica intre 18,30-19,30) si-a programat o intalnire cu pensionarii orasului in sala restaurantului Steaua, intre subiectele ce vor fi aduse in discutie numarandu-se problema medicamentelor si a retetelor compensate ori gratuite. Vom reveni cu amanunte.