Actorul Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a suferit o nouă intervenție chirurgicală în prima zi de Paște. El este internat la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu" din Cluj-Napoca.

Florin PiersicFoto: AGERPRES

Florin Piersic a intrat din nou în sala de operație, apoi mutat la terapie intensivă la Institutul Inimii Nicolae Stăncioiu din Cluj-Napoca, scrie Ziarul Făclia.

El este într-o stare bună, după ce duminică a suferit o intervenţie de extragere a sondelor unui stimulator cardiac pe care îl avea.

„Pot să vă spun că în cursul zilei de duminică a suferit o intervenţie de extragere de sonde şi îndepărtarea de stimulator. E într-o stare bună, sub tratament medicamentos în continuare, intervenţia a decurs fără probleme", a declarat, marţi, pentru Agerpres, managerul Institutului Inimii, Florin Crişan.

Actorul a fost operat săptămâna trecută la genunchi la Spitalul Militar Cluj-Napoca, ulterior fiind transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca.

Medicii au decis să-l țină sub supraveghere ținând seama de vârsta înaintată.

Intervenţia chirurgicală la genunchi, efectuată la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, a decurs bine, dar pacientul avea nevoie de recuperare.

Actorul a fost operat după ce i s-a făcut rău la finalul unui spectacol, iar medicii au constatat că avea o infecţie la un genunchi, infecţie care se pare că s-a extins.