Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la reuniunea grupurilor parlamentare ale USL, desfasurata in paralel cu discursul sefului statului in Parlament, ca afirmatia lui Victor Ponta potrivit careia presedintele Traian Basescu ar fi cautat sticle a reprezentat o "formula anecdotica", transmite Mediafax.

"S-a discutat despre o formula care a aparut intr-un discurs al lui Victor Ponta care a fost o formula care se petrece in orice discurs politic, numai ca nicaieri analiza unui discurs politic nu se cantoneaza pe asa ceva, pe o formula anecdotica, pe o gluma, pe o astfel de intepatura, ci se cantoneaza, acolo unde intr-adevar se face politica in mod serios, pe anvergura proiectului", a spus Antonescu.

El a criticat faptul ca s-au facut editii speciale in care s-a discutat despre "ce urat vorbeste domnul Ponta" si ce urat vorbeste el si a aratat ca nimeni, in 24 de ore, nu a vorbit despre programul pe agricultura lansat de USL.

"Nu vreau fac o formula defensiva. Ma mahneste ca avem greu sansa sa ne facem cunoscute programele prin mass-media", a spus Antonescu.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, duminica, la Alexandria, ca se simte bine si este foarte multumit sa ia cuvantul dupa liderul PNL Crin Antoenscu, el precizand ca, atunci cand a vorbit impreuna cu liderul liberal, la consultarile de la Cotroceni, Traian Basescu "cauta dupa sticle pe jos".

"Ma simt bine, sunt multumit sa vorbesc dupa Crin Antonescu. Cand am vorbit impreuna marti, la Cotroceni, domnul Basescu cauta dupa sticle pe jos", a spus Ponta, in discursul tinut la Alexandria, cu ocazia lansarii programului USL pe Agricultura.