Starea de sanatate a lui Teo Trandafir s-a imbunatatit, functiile vitale au fost stabilizate, a inceput sa se hraneasca normal si merge fara ajutor, iar daca va raspunde in continuare la tratament, fosta vedeta tv ar putea fi externata din Clinica AKH din Viena in sapte-zece zile, anunta Mediafax, citand un comunicat al Spitalului Universitar din capitala Austriei, AKH.

Potrivit medicilor, Teo Trandafir a avut o recuperare spectaculoasa de la transferul ei de la Terapie Internsiva la salon: "Suntem foarte multumiti de progresul recuperarii sale, iar pericolul imediat pentru viata ei a fost indepartat cu succes", a spus profesorul Michael Gnant, de la Departamentul de Chirurgie, citat in comunicat.

Teo Trandafir a inceput sa se hraneasca normal, iar medicatia intravenoasa a fost redusa treptat.

"Trebuie sa fim atenti in continuare si inca tratam ce a ramas din inflamatie", afirma profesorul Christian Spiss, anestezist sef la sectia de terapie intensiva din unitatea medicala vieneza.

Teo Trandafir a fost transportata, pe 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, dupa sase zile de internare la Spitalul Elias, cu diagnosticul pancreatita acuta de severitate medie. Ea a fost internata la Terapie Intensiva in clinica din Viena, iar echipa medicala a optat pentru tratament, si nu pentru interventie chirurgicala.